Facebook

Beoordelingen van Derde Perron Zuidhorn

Recente recensies van Derde Perron Zuidhorn

5 sterren na 234 reviews

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd op afgesproken tijd geleverd. Pizza’s waren zeer goed van smaak, juiste temperatuur en bezorger zeer correct.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgezien van de wachttijd echt minimaal portie frietjes en de spareribs taai. Erg jammer allemaal.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk en werden eerder bezorgd dan wat ik had aangegeven echt super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden dat het wel lang duurde met de bestelling

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren broodjes met kruidenboter besteld, maar helaas zat de kruidenboter er niet bij. Beetje slordig vind ik.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals bijna altijd!

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd gewoon goed, vond de lasagna deze keer ietsjes anders, juist lekkerder!

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza heeft wel eens beter gesmaakt, de tomatensaus overheerste de rest proefde je bijna niet

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt altijd heerliik. De medewerkers kunnen echter niet allemaal lezen o.i.d.? Elke keer als ik een pizza bestel.. vermeld ik er expliciet bij dat ze deze moeten snijden, en wat denk je??? Krijg de pizza's altijd ongesneden geleverd, kleine moeite denk ik dan... En is het sowieso niet normaal om een pizza te snijden in puntjes voordat deze geleverd wordt???

, 08-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd gewoon goed!

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben bij het Derde perron regelmatig een bestelling gehaald, gegeten en laten bezorgen. Gisteren een bestelling geplaatst en 2 uur gewacht op de bezorger. Bood namens Derde Perron excuus aan en hebben een kortingsbon gekregen. Net als bij het telefonisch contact na één uur wachten gaf hij ook aan dat er druk was. Dat was ook aan de maaltijd te merken. Hebben wel een aantal vragen aan Derde Perron: -Waarom geven we bij de bestelling een telefoonnummer op? -Bestaat er een mogelijkheid om bij bij het plaatsen van een bestelling (via de website) aan te geven wat de actuele wachttijd is?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en altijd op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

willen graag aflevertijd kunnen afspreken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten van goede kwaliteit en lekker. Bezorging is snel en eten is altijd goed heet betreffende temperatuur. We zijn blij met het Derde perron in ons dorp!

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schrijf nooit een review want ben altijd zeer tevreden. Bestel geregeld bij het 3e. Dít is geen kritiek, ik blijf tevreden maar we misten de patat bij het broodje shoarma. Wel besteld.

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon, te veel kaas en saus onderin. Niet meer doen.

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd! Heerlijke pizza's.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zoals altijd prima en deze keer ook mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Lekkere pizza's!

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza .goed warm en super snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza's waren weer prima en nog goed op temperatuur

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en de bezorger was exact op de aangegeven tijd aanwezig. Top!

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch. Ontzettend lekker. 1 nadeel was dat tussen het bestellen en dat het gebracht werd 1 uur en 10 minuten zat, maar dit is ook weer logisch aangezien zij de enigste zijn waar je op maandag kunt bestellen en bezorgen. de rest is gewoon dicht.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, keurig op tijd!

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en goed verpakt. Nog goed heet. De bezorging duurde wel ongeveer een uur, dat was dan weer jammer.

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang gewacht, maar wel heel erg lekkere pizza.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vandaag pizza besteld shoarma. krijg ik me toch een gigantisch smaakvolle goed gevulde pizza. en weer razendsnel en warm thuisbezorgd. zoek niet verder!!! bestel hier bij derde perron. beter wordt het niet. ga zo door helden!!!

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's en snel bezorgd. Ook nog heerlijk warm. Een aanrader!

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weet super zoals altijd ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles in orde!

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tis dat ik geen foto mee kan sturen maar mn bovenkant verbrand en dan er maar n plak kaas op doen jongens toch ik was altijd zo tevreden over alles dit is jammer . DUBBELGESLAGEN PIZZA

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goeie pizzeria.

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en lekker vlot klaar. We hebben niet lang hoeven wachten.

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering , goed warm en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben bijna een uur moeten wachten tot het bezorgd werd!? Het zou wel handig zijn wanneer er van te voren een indicatie wordt gegeven hoe lang het ongeveer gaat duren. De pizza's waren goed belegd maar ze vielen ons qua smaak erg tegen. Er zat weinig smaak aan, het pizzadeeg smaakte alsof het een dag er voor gemaakt was, het vlees was niet smakelijk, de groenten waren te gaar, en zelfs de kaas had niet veel smaak. Jammer. Dit is de eerste en laatste keer dat we er iets bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Lekkere pizza's! Gaan we vaker doen

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, kwam wel een enorm lelijke gozer aan de deur maar hij was wel vriendelijk en rook lekker naar parfum.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en keurig op tijd! Ook een prima service we waren 1 keer niet tevreden over 1 gerecht en kregen de volgende bestelling geheel gratis. Was niet nodig maar prima opgelost. Derde perron echt een aanrader. Groet, Bert

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste tijd wordt de geplande aflevertijd niet gehaald, een kwartier tot half uur later bezorgd dan gepland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat we 1,5 uur moesten wachten. En dat met kleine kinderen. Uiteindelijk zelf opgehaald. Wellicht (een meer dan ) goede tip om de enorm lange wachttijd aan te geven. Pizza smaakte prima, toch zal ik niet snel weer bestellen door de lange wachttijd. Want uiteindelijk had ik er minder plezier van dan dat je verwacht, van even voor t gemak iets te eten bestellen

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer erg lekker en snel.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ipv een carbonara speciale een andere pizza bezorgd gekregen

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top kan niet beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super snel geleverd en gloeiend heet nog.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten en de bezorging PRIMA. Maar .... we kregen niet waarop we gehoopt hadden. Onze eigen schuld. Het was de eerste keer dat we dit gebruikten en wisten dus niet dat de Carbonara een pizza was. we wilden graag met dat warme weer een heerlijke salade hebben. Verkeerd dus zoals we bedoelden. Nogmaals, het eten was prima. Zou het misschien een mogelijkheid zijn om bij de producten een foto te plaatsen zodat je kunt zien wat je besteld? Vr.gr., Eelke

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn pizza vond ik erg zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk pizza gegeten!

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed klaar gemaakt, voldoende en heerlijk warm

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en warm!

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk keurig op tijd bezorgt. echt een aanrader

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.. Snelle bezorging

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Vriendelijk, lekker en snel bezorgd. kortom een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

19.30 bezorgtijd aangegeven, 20.00 uur pizza's bezorgd. Aangegeven reden: drukte ivm Hemelvaart. Excuses aangegeven hiervoor bij de deur. Prima eten!

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's. Dit keer iets minder vol belegd dan dat we normaal gewend zijn, maar blijft handwerk he 😉

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke pizza's. Goed gevuld en lekkere bodem. Top!

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag om 17:45 uur een bestelling gedaan waarna ik vervolgens om 19:15 uur heb gebeld waar de bestelling bleef. ik kreeg te horen dat het druk was en dat de bestelling er met ongeveer 20 min zou zijn. waarna de bestelling er pas tegen 19:50 uur was. Op zich is dat het probleem nog niet maar de man aan de deur had niet eens het fatsoen om een excuses aan te bieden. Het zou handig zijn dat wanneer het erg druk is dit bij de bevestiging er op word gezet zodat men er rekening mee kan houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is echt super en netjes. Vriendelijk personeel. Bevestigd nog ff wat je hebt besteld.. Het eten is gewoon super goed.

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling was snel bezorgd door een aardige vriendelijke bezorger. We hebben een heerlijke vegetarische lasagna en vegetarische pizza gehad! Dank u wel.

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat was de pizza weer heerlijk. top en exact op tijd. geweldig bedankt

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza campagnola had weinig smaak en de pizza carbonara had een overvloed van kaas en had te lang in de oven gezeten waardoor de kaas hard was. De korsten van beide pizza's waren ook erg droog. Een tegenvaller, niet gewend van het derde perron

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

L E K K E R ! En mooi op tijd.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk én snel!

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke mensen, lekkere pizza's en snel bezorgd

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en rappe levering. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en goed belegde pizza's die ook op tijd bezorgd worden. Beste pizzeria in de omgeving. Thumbsup

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op temperatuur, goed op tijd en lekker.

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk,op tijd en goed warm

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Al Formaggio smaakte weer perfect. Op zondag binnen een uur bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een feestje diverse gerechten besteld, van salades tot pizza's en doner schotels. Alles was heerlijke en perfect op tijd bezorgd. Eerste ervaring met Derde Perron.Aanrader dus.

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer eens besteld bij Derde Perron in plaats van zelf afgehaald. De beste bezorger was een paar minuutjes te laat, maar dit kunnen we prima verwaarlozen. Wat ik daarentegen wel jammer vond is dat de pizza's na bezorging al een stuk kouder zijn dan wanneer ik/ wij ze zelf zouden gaan afhalen. Jammer. Desondanks wel net zo lekker als tijd :-)

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

waanzinnige snelheid en ook waanzinnig lekker. hoe ze het voor elkaar krijgen geen idee. maar wij zijn elke keer zeer tevreden. een absolute aanrader. en zeer aardig personeel. top.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vleesgerechten prima op smaak! Patat ontzettend zout en gekruid, had wat minder gemogen. Helaas zijn de salades niet geleverd... Bezorging perfect op tijd, goed en warm verpakt.

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was vandaag super snel, en lekker zoals altijd!

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is handig en de pizza's waren snel klaar en weer heerlijk

, 13-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend zeer snel, lekker, en zeer vlot. prijs kwaliteit kan niet beter. een 10!

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, maar bijna een half uur later dan afgesproken bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, keurig op tijd bezorgd. Aanrader!

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en smaakte prima

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, lekkere pizza's!

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, wel iets te laat, maar goed warm en zeer smakelijk.

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, zoals altijd. Je kon wel merken dat veel mensen op zondagavond geen zin hebben zelf te koken. We moesten ruim een uur wachten, dat zal ook wel komen door de bestelde Lasagne Paesana, die overigens heerlijk was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed van temperatuur en heerlijk gegeten!

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en fijn dat het thuis bezorgd word!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima lekker

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit/prijsverhouding. Snelle en vriendelijke bezorging!

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, goede pizza en warm genoeg bij bezorging.

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd super eten hier top top

, 26-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks tweede Kerstdag niet al te lang hoeven wachten. Prima spareribs, zeker voor herhaling vatbaar. We hadden voor 3 personen spareribs (en één ander gerecht). Helaas waren er wel wat weinig frietjes, eerder voor twee personen. En maar één bakje saus ipv drie. Al met al prima gegeten, hopelijk een evt. volgende keer wel met alles "compleet" :)

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik voor elkaar, op tijd geleverd en lekkere pizzas

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super goed !!!

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding. Heerlijk eten!!!

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, goed heet, en heerlijke pasta's en pizza's!

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd was het weer heerlijk, bezorging was ook mooi optijd

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een bestelling gedaan en binnen een zeer korte tijd werd er een uitstekende maaltijd bezorgd. vriendelijke bezorging . klasse

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, smaakvol en niet vet! Voor herhaling vatbaar..

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur nadat ik besteld heb kwam de bezorger eindelijk het eten brengen.

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel klaar, snel bezorgd, uitstekende pizza's.

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was echt super. de shoarma en de doner kip. en de pizza,s ruim voldoende voor dat geld echt een aanrader

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvolle top pizza's die overvloedig waren bedekt. Prima en nette sfeer.Bestelling was precies op tijd klaar en vriendelijk personeel. De volgende bestelling pizza wordt weer bij "Perron Drie"!

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Was netjes op tijd. De pizza zag er goed uit en smaakte prima.

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, bestel altijd de pizza carbonara speciaal en we hadden een broodje shoarma. Jammie!!

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op de afgesproken tijd. Ook waren de pizza's goed heet en lekker!

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker en snel top

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en kwaliteit!!

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd weer super lekker

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima voorelkaar

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza's, precies goed belegd, niet teveel niet te weinig er op. We vonden het deeg/de korst ook lekker: luchtig en niet zo zout als vaak het geval is. Ik had nog niet eerder bij jullie besteld, maar ga het vast nog wel eens doen!

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten en prima op tijd afgeleverd!

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goed heet nog bij bezorging. keurig volgens afspraak geleverd zoals wij gewend zijn van het 3e perron. top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijk en heerlijk eten !! een echte aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was droog en de bodem was taai.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima! Goed warm en lekker. Bezorging was erg laat. Hebben op donderdagavond besteld om half zeven. Kwam pas om half negen aan. Twee uur later! Terwijl we tussendoor te horen kregen dat ze onderweg waren.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk, niks op aan te merken. Maar dat mag ook wel na 2 uur wachtten.

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijke pizza (Fantasie Van De Pizzabakker) en erg snel bezorgd

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb m zelf opgehaald dus geen sterren voor bezorging. De pizza smaakte goed, maar de darmkanalen van de garnalen heb ik er allemaal zelf uit moeten halen! Voor mij geen pizza met garnalen meer dus.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en mooi op de aangegeven tijd geleverd

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top!!

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde ruim een uur. Dat is te lang. Pizza's waren als gebruikelijk prima, dat dan weer wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza s waren lekker. De bodem was goed, niet te hard. Gewoon lekkere pizza. Bezorging om 18.00 uur werd 18.00 uur exact. Goede timing.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de smaak als de bezorgtijd zijn vrijwel altijd naar volle tevredenheid. Vandaag om 18:15 besteld en om 19:50 werd ik gebeld dat ze nog moesten beginnen. Heb maar wat anders gegeten.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit van de gerechten (pizza's en vleesgerecht)

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza ' s waren erg lekker en goed warm! Bezorging vlot.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's . Werden keurig op tijd bezorgd

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker, ben ook niks anders gewend.

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja alles echt prima lekker gegeten. We hadden om 1815 besteld kwam net over 1830. Maar echt super goed. we bestellen vaker bij jullie we hebben gesmuld van de pizza's.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet lekker. De bezorging was een kwartier te laat.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en lekker!

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal ziekjes thuis , ff lekker makkelijk eten bestellen , en via iDEAL betalen . Eten is / was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en voortreffelijk eten.

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden! Smiddags om 2uur al besteld, met het tijdstip erbij van 17.45 uur voor bezorgen. De bezorger kwam stipt 17.45 uur aanrijden, zeer vriendelijke en nette jongeman. De pizza's en pasta waren heerlijk en goed warm, en dat terwijl ze 15 minuten moeten rijden. Zeker de moeite waard!

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd. Heerlijke, warme pizza.

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer te laat 3 kwartier deze keer is standaard geloof ik waarom staan er nog tijden op de bestelstatus kunnen beter naarzetten komt wel een keer misschien vandaag nog wel

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!!

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Dit gaan we vaker doen!

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in niet goed bestellen we niet weer

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat en dit is niet de eerste keer nu was het bijna een Vaak is het toch wel een half uur

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en lekker. ..ook het bestellen en bezorgen is gewoon goed en niet zo duur als bij anderen. Lekker snel en ideaal om via i deal te kunnen betalen. . Kortom heel tevreden.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker en mooi op tijd

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om 18:00 uur besteld, om 20:30 uur eindelijk bezorgd. Tussendoor nog contact opgenomen omdat het zo lang duurde. 2:30 uur wachten is absurt.

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen Onlangs hebben wij bij u pizza besteld. De kwaliteit was prima echter hebben we ruim twee uur moeten wachten op de bestelling. Tip. Als het druk is geef dan op voorhand aan dat er een lange wachttijd is. Dit voorkomt veel ergernis. Dit is geen negatieve uitlating maar een goed bedoeld positief advies. Mvg familie Kloppenburg

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvolle pizza's en lekker warm thuisbezorgd. Genoten!

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, Lekker en vriendelijk personeel. Ik wens ze fijne kerstdagen en een gezond 2016.

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed warm... Alleen wat later dan ik had verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service! Snel gebracht, warm, prima pizza's en wisselgeld bij de hand. Wat wil je meer?

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarma is met een woord fantastisch !

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super !!

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger is erg vriendelijk en het eten was weer erg goed Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 verkeerde pizza bij de bestelling van 14 pizza's, verder was de bezorging prima en de pizza's goed van kwaliteit!

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd.

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, goede en vlotte service

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en pasta's , goed gevuld en een ruime keuze. Altijd weer genieten!!! Snelle bezorging door vriendelijke bezorgers. Het is erg gemakkelijk dat je bij het bestellen via de site een tijd aan kunt geven wanneer je de bestelling graag wilt hebben.

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde en nog heet toen het gebracht werd!

, 13-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en het eten was ook weer uitstekend.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! We hadden verschillende gerechten pizza pasta en vlees en alles was super !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij het derde perron. Het eten is prima van kwaliteit en smaakvol. Zeer tevreden. Dat het ook thuis wordt bezorgd is een pre. De laatste keer via internet besteld, werkt nog beter dan de telefoon. Opmerking: aandachtspunt tijdindicatie bezorging, het lekkere brood graag incl. kruidenboter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed!

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We Waren alle drie heel tevreden. Voor herhaling vatbaar.

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker. Bezorging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat was voor 18.45 besteld en om 19.20 gelevert .deze vertraging is bijna standaard bij het derde peron verder alles in orde

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een perfecte bezorging. Lekker makkelijk :-)

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Harstikke lekker gegeten, medewerkers zijn hartstikke aardig. Ik bestelde voor het eerst via jullie website en ik moet zeggen dat het heel gebruiksvriendelijk werkt. Ga zo door!

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima! Vind het wel schandalig dat er via betaling met Ideal €1 extra gerekend wordt. Betaling via Ideal hoort niets extra's te kosten.

, 04-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, goed belegde pizza's, goed gevulde pasta's en altijd rond de tijd die je kunt aangeven bezorgd. Vriendelijke bezorgers.