Online bestellen bij Derde Perron Zuidhorn

LET OP !
Vanaf 11 juni gaat de verbouwing bij eethuis derde perron dan toch eindelijk beginnen! Gedurende een aantal weken zijn wij hierdoor gesloten. Na de verbouwing staan wij weer voor jullie klaar om in ons `vernieuwde` pand de lekkerste gerechten te bereiden. Houdt onze Facebook pagina in de gaten voor de openingsdatum!


Welkom bij Eethuis Derde Perron op het station in Zuidhorn.

Wij hopen u blij te maken met onze kwaliteit, onze gastvrijheid en het heerlijke eten. Als onze gast kunt u plaatsnemen in ons eethuis met als bijzondere ambiance de langsrijdende treinen.
Maar u kunt ook uw maaltijden afhalen of zelfs bij u thuis laten bezorgen.

Wij bieden u een gevarieerd menu: rijk belegde pizza's, bekende en nieuwe pasta's, frisse salades, gevarieerde vleesgerechten, kruidige shoarma, smaakvolle spareribs en een ruime keuze vegetarische gerechten.

Bijzonder zijn onze visgerechten, waarbij de vis van uw keuze speciaal voor u ambachtelijk wordt bereid (reservering nodig).

Speciaal zijn ook onze wensgerechten: wilt u bij ons een gerecht eten dat u ooit in mediterrane streken heeft gegeten? Overleg dan even met uw gastheer (reservering nodig).

Het 3e Perron is blij met uw bezoek en uw bestelling.