Beoordelingen van Derde Perron Zuidhorn

Recente recensies

5.0
J.Hoeksema
gisteren

Gewoon goed zoals het hoort

Jolien
gisteren

Goede pizza en de extra topping was zoals het hoort. Bezorging was ruim op tijd.

Petra
gisteren

vorige keer dat ik een bestelling plaatste waren ze iets vergeten en nu kwam het 3 kwartier later. eten is overigens wel goed en lekker!

Joan de Vos
17 juni 2021

Lekkere pizza iets te dikke bodem. Was druk zodat de pizza niet op tijd klaar was.

Simon
17 juni 2021

1uur en 35minuten moeten wachten

Roy
14 juni 2021

Uur later dan afgesproken tijd, zonder bericht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
14 juni 2021

Bezorging 1 uur en 15 minuten later dan de aangegeven bezorgtijd (besteld om 18:05, bezorging om 20:20)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
13 juni 2021

Ontzettend vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hansie
13 juni 2021

Altijd heerlijke pizza’s van het Derde Perron.De bezorging liet wat te wensen, een uur later bezorgt dan de mail aangaf. Dat kan voorkomen, was wel netjes geweest als het even werd doorgegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Massagetherapie E. Pattiwael
12 juni 2021

Bij 2 vd 3 pizza's was de onderkant zwart verkleurd waardoor de bodem hard was.Leek alsof er verbrand meel aan vast zat. Een deel vd pizza's niet opgegeten.

Ralph
12 juni 2021
Een blij iemand
11 juni 2021

Heerlijk hoor!!

J. Brouwer
7 juni 2021

Snelle en vriendelijke bezorging. Zag er verzorgd uit en smaakte prima. Goed verpakt en op temperatuur geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernard
6 juni 2021
Jos
5 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Ingrid
4 juni 2021

Lekker. En vriendelijke bezorger!

NJP
4 juni 2021

Op tijd geleverd. En de pizza's waren heerlijk en warm.

Huisma
3 juni 2021

Geweldig!, altijd super lekker en snelle service

Ralph
3 juni 2021
a.tolboom
31 mei 2021

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
30 mei 2021
Klamer
30 mei 2021

In de e-mail stond: over een uur wordt het bezorgd, het was binnen een half uur dat het gebracht werd, klasse. Keurig verpakt en gloeiend heet. Erg lekker. Een hele dikke 10.

Harrie Geertsema
30 mei 2021

makkelijk online bestellen snel bezorgd keurige bezorger

Anita Hansma
28 mei 2021

Top zoals altijd👌

johan
28 mei 2021
Henkie Hond
24 mei 2021

Dikke prima👌👍

Anoniem
24 mei 2021
Lodewijk
22 mei 2021

De korst waar te hard

Jetty Datema
21 mei 2021

Het is heerlijk, het enige minpunt is dat het te veel is. Dat is eigenlijk jammer. Zelfs voor mijn man is het meer dan genoeg.

Aukje
16 mei 2021

Top pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vink
14 mei 2021

Snelle bezorging . Goed van smaak en kwaliteit. Top! Groeten Carla Vink

Rianne
14 mei 2021

Was wel even lang wachten maar dat hadden we op een feestdag ook wel verwacht. Heerlijke pizza’s en lekker warm!

A. M-S
14 mei 2021

Heerlijk eten. Goed op temperatuur en een prima bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar en voor iedereen die van een pizza of salade houdt: doen!!!!!!

Ralph
14 mei 2021
Femke Matter
10 mei 2021
Joute Venhuizen
10 mei 2021

lekkerste pizza van het westerkwartier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan vondeling
10 mei 2021

prima kwaliteit , zeer goed belegde pizza s op afgesproken tijd geleverd deze pizzeria is een aanwinst in ons dorp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marten
10 mei 2021
Kooy
9 mei 2021

Heerlijke pizza alleen had ik knoflook als extra besteld maar dit zat er helaas niet op. En ook was de pikante salami niet pikant maar voor de rest was de pizza heerlijk en goed gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
9 mei 2021

Heerlijk en prima op tijd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
8 mei 2021

Erg lekker op tijd klaar voor een goeie prijs, zoals altijd

Ralph
8 mei 2021
Ab Deurman
8 mei 2021

9 pizza’s besteld; op tijd klaar om gehaald te worden en allemaal heel erg lekker!

Anneke
7 mei 2021
Roy
6 mei 2021

Bezorgtijd van het internet kwam niet overeen, 20min eerder dan de site (mail)aan gaf. Bezorger gemist. Maar net gebeld en zelf even gehaald! Eten was goed!

Matthijssen Ralph
5 mei 2021
Fam. Zijlstra
5 mei 2021

Wederom heerlijke pizza’s met frisse salade en warme broodjes met kruidenboter. Wat hebben wij gesmuld. 👍

Hendrik&Marja
5 mei 2021

Meestal eten we ter plekke, maar vanwege Covid bestellen we nu aan huis. De 2e keer in 2 weken. Reden: Zeer vriendelijke, sociale eigenaar en tevens zijn personeel. Bezorging ruim op tijd. De bestelling klopte en was lekker warm en zeer smakelijk. Het eten is daar altijd goed is onze ervaring en wij zijn gelukkig niet de enige ;-) AANRADER!! Ps. Het is meer uitzondering als regel als de bestelling eens niet zou kloppen! Bel dan vooral even ;-)

Van Brussel
4 mei 2021

Keurig op tijd. Vriendelijke bezorger. Knapperige pizza.goed gevuld! Heerlijk!

Mulder
3 mei 2021

Goed op tijd geleverd Tevreden ook over kwaliteit pizza..goed warm en smakelijk. Bezorger vriendelijk

Anoniem
2 mei 2021
Marc Kaspers
1 mei 2021

Ik had om17:00 voor 19:00 besteld kreeg het 45 minuten later. Voor de rest was alles mega lekker alleen de friet is dubbel gefrituurt maar daar moet je van houden dat is anders voor elk mens mijn keuze niet voor de rest gek dat je geen saus bij je friet krijg die moet je er zelf bij kopen voor €1,00.

Janneke Dijkhuis
30 april 2021

Het was verrukkelijk. De kwaliteit was perfect!!

Dj
28 april 2021

Spareribs waren heerlijk

BaKo
27 april 2021

Jaja. Koningsdag druk druk druk. Nr 28 met zalm, garnalen en mosselen, extra vis. En doner Schotel special. Deze laatste Top!! Dan de pizza nr 28.......Super belegd met extra zalm en garnalen. Echter ansjovis i.p.v. mosselen. Jammer maar i.v.m drukte kan dit gebeuren. Gemeld uit grap en volgende pizza gratis! Daar ging het mij niet om. Maar mooie oplossing toch en graag tot de volgende keer. Super zaak en altijd voor rede vatbaar.

Druif
27 april 2021

Heerlijke pizza’s zoals altijd! Prima op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

burgler
27 april 2021

zijn alle 3 na het eten ziek geworden. buikpijn diaree overgeven

Rob Spaans
27 april 2021

Heerlijk eten!!

Sylvia
27 april 2021

Heerlijke pizza Rijkelijk belegd Keurig bezorgd

Schulte
26 april 2021

We hadden 2 bakjes kruidenboter bij het brood gekregen (naast onze pizza’s en lasagne). De kruidenboter was echter heel vreemd qua smaak en structuur, het leek alsnog het niet meer goed was of uit de vriezer kwam (?). We hebben het in ieder geval weggegooid. Normaal gesproken vinden we de kruidenboter lekker maar dit was niet in orde.

Dorien
19 april 2021

Ik wilde eigenlijk 3,5 geven op bezorging want dat duurt soms wat langer en soms staan ze onverwacht na 10 minuten al op de stoep. Dus daar moet je misschien rekening mee houden. Verder prima bezorgers en wat het belangrijkst is is dat het eten ons altijd erg goed bevalt! Pizza's zijn nog superheet, randen krokant en ik vind ze persoonlijk niet te vet.

M. Groenhuis
16 april 2021

De pizza’s waren heerlijk. Mijn formaggio met heel veel kaas. Wij blijven vaste klant!

J.J.Middendorp
16 april 2021
Dennes
13 april 2021

Snelle bezorging ( ondanks de waarchuwing bij de bestelling dat het langer zou kunnen duren ). Kip doner smaakt precies zoals je zou verwachten, vers en goed gekruid. De pizza Mafiosa was rijkelijk belegd op een goede bodem. Ook de Calzone was goed gevuld en precies goed afgebakken. Kortom, iedereen aan tafel was tevreden. Dus we zullen zeker vaker eens bestellen als koken er niet van komt.

J.J.Middendorp
12 april 2021

De pizza's zijn onovertroffen. Andere keren bestelden wij een pasta of lasagne: uitstekend even als het kipmenu.

Bert Wolf
12 april 2021

Zoals gewoonlijk weer top en op tijd!

Winter
5 april 2021

Bezorging is voor de tweede keer 20 minuten later dan aangevr6

Frank
5 april 2021
Gerda
5 april 2021

17.15 besteld met bezorgtijd zsm 18.50 gebeld , bestelling kwam zo ( dus moest nog gemaakt worden) 19.20 eindelijk eten

Li
3 april 2021

Het eten was prima, alleen jammer dat we 45 minuten moesten wachten tot het kwam. Het eten kwam niet op het afgesproken tijdstip.

tonckens
2 april 2021

perfect en heerlijk warm

Bingo
1 april 2021

Goed eten !

Brenda
29 maart 2021

Heerlijk pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Bos
28 maart 2021

Het eten was lekker en de service is top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
28 maart 2021

Zoals altijd TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rodenboog
27 maart 2021

We hebben online de bestelling doorgegeven. De bezorging was prima.....op tijd en lekker warm! We hebben heerlijk gegeten!! 👍👍

DJ
25 maart 2021
Lutz
21 maart 2021

Het was super goed. Bestelling op tijd en lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarije ridder
21 maart 2021
Henk en Tine Bos
21 maart 2021

Heerlijk eten voor een betaalbare prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De vries
21 maart 2021
Martina
20 maart 2021

Accurate bezorging en smakelijke maaltijd!

munting
15 maart 2021

Op tijd klaar. Vriendelijk personeel! Heel erg jammer dat ze niet in Adorp bezorgen, Is uiteindelijk maar 9 kilometer. Dan zouden we vaker bestellen.

Chris
15 maart 2021

Goed eten optijd personeel altijd beleefd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

w b vd schaaf
14 maart 2021
Marianne westra
14 maart 2021

Wij bestellen zeer regelmatig pizzas bij derde perron, altijd goed. de pizzas van gisteren waren erg slecht ! De salami pizzas van de kinderen waren erg zout. Mijn pizza was niet gaar. En de pizza van mijn man waar normaal gesproken spekplakken op liggen lagen nu kleine spekjes voor de stamppot op. Nieuwe kok? Flinke tegenvaller! K denk dat wij de volgende x elders gaan proberen.

J.J.Middendorp
13 maart 2021

We hadden voor 5 uur besteld en gevraagd om bezorging om 6 uur. De bestelling kwam ruim een kwartier te laat "omdat het erg druk was". Begrijpelijk, maar dan moet je niet de mogelijkheid geven en bevestigen dat de bestelling om 6 uur bezorgd wordt.

Martine
12 maart 2021

Zoals altijd waren de pizza's weer heerlijk! De bestelling werd ook nog eens eerder bezorgd dan verwacht! Bezorger was ook erg vriendelijk.

Hanneke
11 maart 2021

Was weer prima, net als anders. Hartstikke snel. Lekker eten. Ik ben heel tevreden.

Rigte Zuidema
4 maart 2021

Heerlijk!!!

Jos
4 maart 2021

Over het algemeen zijn we erg tevreden over de pizza’s. Allen krijg ik soms de indruk dat men vergeet te kijken naar de “extra toppings” dat is men gister volgens mij vergeten. Jammer maar ook weer geen drama.

Gea tingen
27 februari 2021

3 kwartier later. En geen knoflooksaus en sla bij de shoarma schotel

Dineke
27 februari 2021

Heerlijke pizza gehad vanavond.

Familie
26 februari 2021

Lekker gerecht maar 20 minuten later dan de afgesproken tijd. Jammer.

Gertjan de Haas
22 februari 2021

Lekkere pizza’s, maar degene die ze gemaakt heeft, bleef wat ver van de rand af met beleggen, met als gevolg grote onbelegde korsten

D. Wildeboer
22 februari 2021

Was heel lekker en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarije ridder
21 februari 2021

Goed zoals altijd! Kwaliteit is altijd consequent lekker!

Viola
20 februari 2021

Het was weer super lekker en de service was top!

johanna creze
19 februari 2021
Groenewoud
17 februari 2021

Op een van de pizza's paprika erbij besteld en ook betaald. Dit zat er jammer genoeg niet op! Tip; zou fijn zijn als je bij de pasta's ook uit groente kan kiezen. Zoals bij de pizza's

Trienke
15 februari 2021

Zoals altijd was de pizza heerlijk.de bezorging was ook prima altijd even vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Bos
15 februari 2021

De spareribs waren erg lekker en de patatjes ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ate
6 februari 2021

Prima pizza, prima bezorging. Helaas was er zoveel vocht(vet) aanwezig dat het uit de doos op de vloer lekte.

Jetty
5 februari 2021

Het was lekker en de bezorging was op tijd.

Brinksma
4 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Hanneke
4 februari 2021

Lekker! Snel bezorgd. Altijd prima in orde

Riny
3 februari 2021

Top!

Wilko
1 februari 2021

Was weer super en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 januari 2021

Duidelijk aangeven geen Champions op de pizza te willen, deze zaten er wel op... 1:45 min gewacht op de bestelling.

Henk
31 januari 2021

Bodem was verbrand!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.M
31 januari 2021

Lekkere shoarma schotel. Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boomsma
30 januari 2021

2 pizza’s besteld en een zak patat. Opgebeld door de telefoniste of de bestelling eerder kon worden bezorgd (prima, geen enkel probleem). Helaas waren de pizza’s aangebrand, niet alleen het deeg maar ook het beleg, de portie patat kon je nauwlijks een bordje mee vullen. We bestellen vaker bij jullie, helaas verschilt de kwaliteit van het eten wel behoorlijk.

Ontevreden
28 januari 2021

Bestelling kwam ruim een half uur te laat. Ne een belletje waar het eten bleef, geen excuses. Ja, dat kan gebeuren. De pizzabodems waren taai. Geen aanrader

CJM
27 januari 2021

Heerlijk gegeten na een vlotte bezorging, niets op aan te merken

anoniem
26 januari 2021

De bestelling was keurig op tijd en de mixed grill smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

Marijke
25 januari 2021

Ondanks de drukte op tijd en warm bezorgd! Ik heb het vaker aangegeven dat het deeg echt te droog is en dat vind ik jammer! Ik hoop echt dat jullie dit aanpassen.

Joute Venhuizen
25 januari 2021

half uur te laat bezorgd! wel een perfecte pizza...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stef
24 januari 2021

Altijd dikke prima! Super eten:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Selma
24 januari 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurens en Rita
24 januari 2021

Het online bestellen werkt prima en de bestelling werd dan ook tijdig bezorgd. Ook over de pizza's niets dan lof! Rijkelijk belegd en uitstekend van smaak!

Gerben
24 januari 2021

Snel zelf kunnen ophalen. Er is heel veel keus in pizza’s en lekker.

Tholen
23 januari 2021

Lekker gegeten. Aanrader. Goed gevulde pizza. Graag tot ziens

ajb.kreuning
20 januari 2021
Edwin
17 januari 2021

Zeer goede pizza's vaak snel bezorgd ervaring tot nu toe binnen 30 tot 45 min

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene Velthuis
16 januari 2021

Zoals we van jullie gewend zijn was het eten ook nu weer top!

Veenstra
16 januari 2021

Top kwaliteit!! Heerlijk!!

Annemiek Bos
16 januari 2021

De pizza's waren lekket

Vink
16 januari 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd

M.
14 januari 2021

Pizza waren weer lekker, máar hadden iets warmer gemogen.. afgehaald, maar bij thuiskomst (in Zuidhorn) al behoorlijk afgekoeld

P Dijkstra
14 januari 2021

Vlot bezorgt, heerlijke pizza, smakelijk, krokant en goed belegt. Lekkere kazige lasagne!

Karin
13 januari 2021
Marieke
11 januari 2021
Nienke
11 januari 2021

Superlekkere pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miepje
11 januari 2021

Heerlijke pizza’s zoals altijd, en mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arie Meijerman
10 januari 2021

Keurig op tijd geleverd en de pizza's waren weer overheerlijk. En een zeer vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
10 januari 2021

Exact op tijd, vriendelijk, uitstekende kwaliteit

Anoniem
10 januari 2021
joute venhuizen
7 januari 2021

fantastisch lekkere en goede pizza! vriendelijk bezorger - helaas 20 minuten later dan verwacht. Tot een volgende keer.

Dennis
3 januari 2020

Eten was goed, zeker. Maar beter is het zeker ook wel eens geweest. Bezorging was stipt op tijd. Pizza’s waren redelijk zout en toch hard gebakken, maar goed dus ook gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter de Boer
3 januari 2020

Pizza’s echt lekker en goed, maar voor de tweede keer een extra topping besteld (Gorgonzola) en beide keren niet gekregen, maar wel betaald!

Langelo
3 januari 2020

Het was zoals altijd weer heerlijk. Bezorging op afgesproken tijd geleverd . Zeer klantvriendelijke Bezorgers.

Rigte Zuidema, Grootegast
2 januari 2020

Vooral doorgaan!😋😋

posthumus
2 januari 2020

lekker eten gehad. besteltijd wel iets overschreden.

Veenstra
2 januari 2020

Eerste keer besteld. Heerlijke pizza!!

Veenstra
1 januari 2020
Jantina
1 januari 2020

Vlotte bezorging op nieuwjaarsdag

johanna creze
28 december 2020

het was heerlijk en goed verzorgd

Trineke Bosma
27 december 2020

Het was weer heerlijk...snelle bezorging, dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Haas
24 december 2020

Ietwat ondefinieerbaar wat er op de pizza’s lag, randen wat te dik en hard, maar de smaak was verder prima, snel geleverd

Kroodsma
24 december 2020

Altijd prima hier! De pizza's zijn heerlijk en nog goed warm, ook al worden ze meestal iets later bezorgd dan gevraagd. Dat vinden wij geen probleem!

Cor
24 december 2020

Prima pizza! Goed heet bij de bezorging! Volgende keer bestellen wij hier weer!!

johanna creze
23 december 2020

het was heerlijk

Van Eenennaam
20 december 2020

Zoals gebruikelijk weer geweldig. En als klap op de vuurpijl werden we zelfs gebeld of de bestelling eerder bezorgd mocht worden. Top bedrijf met een eerlijke prijs kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BaKo
20 december 2020

Zoals altijd. Prima!!! Uiterst vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
20 december 2020

Het was weer heerlijk!

Berend
20 december 2020

Lekker eten, binnen de tijd bezorgd

Rozema
20 december 2020

Snelle bezorging, bijna een half uur eerder dan gepland... 😃

Sijtse Scheeringa
19 december 2020

Al diverse keren besteld, en altijd keurig en heerlijk warm afgeleverd 👍

kobes
18 december 2020

onder 1 pizza zat een stukje van de oven , het viel af voor ik het in mijn mond had gelukkig.

Niels
17 december 2020

Ik miste mijn bakje sla En het was niet echt warm. Andere keren was het prima.

Amersfoort
15 december 2020
Trineke Bosma
12 december 2020

Héérlijke pizza's en een hele vriendelijke bezorger.

Christa
11 december 2020

Stipt op tijd ondanks de drukte en heerlijke pizza's! Top

J.
10 december 2020

Pizza was heerlijk! Heb deze keer zelf gehaald.

Matthijs
10 december 2020

Goeie pizza, extra mozzarella en tomaat zeker waard

Genieter
7 december 2020

Het ossenhaas was heel lekker. In plaats van 17:00 was het 17:30 dat gebracht werd. Maar het wachten was het dubbel en dwars waard. In het weekend moet hiermee rekening houden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Langelo
7 december 2020

We hebben weer heerlijk genoten van onze Pizza.bezorging was weer prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoving
6 december 2020

Prima

Bert en Lia vd Molen
6 december 2020

Het was heerlijk!!

Niemeijer
5 december 2020

Super .

Henk Borger
4 december 2020

Heerlijk eten en precies op de geplande tijd klaar!!

J.
30 november 2020

Om 19.33 uur werd in de mail aangekondigd dat de verwachte bezorgtijd 20.35 uur zou zijn. Daar hebben we rekening mee gehouden in onze planning. Natuurlijk kan de bezorging altijd enkele minuten eerder zijn, maar het eten bleek om 20.00 uur al gebracht te zijn. Onze zoon was thuis om het in ontvangst te nemen, maar toen wij thuis kwamen, was ons eten al koud. Ruim een half uur eerder bezorgen dan aangegeven is echt veel te vroeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Helbig
29 november 2020
hendrik
29 november 2020

prima pizza en niet druipend van het vet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. de Boer
23 november 2020

De pizza's waren niet warm genoeg.

Jos
23 november 2020

Snelle service en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Spit
22 november 2020

Ze waren lekker, maar de gorgonzolla zat er niet op Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ate
22 november 2020

Prima pizza, helaas niet echt warm meer zoals normaal gebruikelijk

Ernst
20 november 2020

Kwaliteit was top. Kwam de pizza’s ophalen op de afgesproken tijd en die werden precies op dat moment vanuit de oven ingepakt. Top! Op tijd, daar houd ik wel van.

Wiersma
16 november 2020

Ik vond de spare ribs erg lekker maar de sla was een beetje droog weinig dressing. Met vriendelijke groet Martha

Een tevreden klant
16 november 2020
Wijnalda
16 november 2020

Het was super lekker de bezorging was goed dus voor herhaling vatbaar groetjes wijnalda

Marie
16 november 2020

Heerlijke pizza’s zoals altijd, bezorging mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kommerzijl
15 november 2020

Om 19.03 de bestelling geplaatst, in de mail stond dat de bestelling rond 20.05 bezorgd zou worden, had aangegeven szm. 19.35 was de bezorger al aan de deur. Super bezorging dus! De tonijn salade en pizza smaakten weer heerlijk. Voor morgenmiddag is er nog wat over. Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joute Venhuizen
15 november 2020
Pier
15 november 2020

eten was goed en bezorging was op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natalie
14 november 2020
Holwerda
14 november 2020

Snelle goeie service, en wederom heerlijke pizza’s!!

Schipper
12 november 2020
Hogeveen
8 november 2020

Het was héérlijk goed warm ,en op tijd klaar. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Auke
6 november 2020

Netjes oprijd bezorgd

Betty
5 november 2020

Precies op tijd arriveerde de pizza. Nog heerlijk warm en zeer smaakvol

Sandra
3 november 2020

Late bezorging ondanks dat op tijd is besteld maar op zich nog prima. Lasagna vond ik deze keer niet zo op smaak als anders. Miste echt de hartigheid en zout. Beetje flauw qua smaak helaas deze keer.

Eva
1 november 2020

Het was top

Henk
31 oktober 2020

Bezorging was 20 minuten later dan afspraak. Op zich geen probleem, maar de pizza's waren aangebrand, delen van de pizzabodems waren zwart, dit was ook goed te proeven. Helaas, voorlopig de laatste keer voor ons dat we hier bestellen.

Marijke
29 oktober 2020
Julie Sheehan
28 oktober 2020

Heerlijke pizza's, lekker gesmuld. Top!

Roel
26 oktober 2020

Super goed en sneller dan verwacht

Doll
26 oktober 2020

Jammer dat jullie later kwamen als afgesproken was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mdw
25 oktober 2020
Sharon
24 oktober 2020

Gewoon super !!

S. Addens
23 oktober 2020

Tot nu toe altijd super! Alles warm geleverd en snel bezorgd. Grote porties. Nu met de huidige coronaregel duurt het iets langer dan gewend. Maar zeer zeker aan te raden. Blijf hier zeker bestellen.

Luc
22 oktober 2020
Mirjam
21 oktober 2020
Valk
19 oktober 2020

Prima

hans bol
19 oktober 2020

Weer erg lekker en rond de aangegeven tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fre
18 oktober 2020

Heerlijk gegeten uitstekende levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koen Helder
18 oktober 2020

Pizza's mooi op de aangegeven tijd bezorgd En ze waren goed belegd en lekker .

Marloes
16 oktober 2020

Voor het eerst een pizza besteld. Ondanks de melding dat het druk was toch een kwartier eerder bezorgd dan de geschatte tijd. De pizza was echt heerlijk. Zeer rijk belegd en een superknapperige bodem. Goed op temperatuur ook. Heel erg lekker. Een aanrader!

poelstra
16 oktober 2020
Karin
15 oktober 2020

Heerlijke pizza's . Snelle levering.

Lutske Veenstra
11 oktober 2020

Bestelling 30 minuten later dan vermeld, tevens was één pizza van de bestelling niet juist (miste m.n de ansjovis)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elise
11 oktober 2020
Vink
10 oktober 2020

Het was weer heerlijk

Viola
8 oktober 2020

De kwaliteit was matig. De broccoli was nog niet gaar en de mozzarella en de rucola miste....

MG
5 oktober 2020
Trineke Bosma
4 oktober 2020

Online besteld begin van de middag. Thuisbezorgd afgesproken om 19.00 uur. Half uur te laat bezorgd. Pizza was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kalisvaart
3 oktober 2020

Het eten was heerlijk, alleen zat er geen salade bij, terwijl die er wel bij hoorde

Corry boot
30 september 2020

heerlijk gegeten , ruim voldoende. Echt een aanrader

Pieterke
28 september 2020

Zoals altijd, dikke prima😊👍

Bram Pruis
28 september 2020

Twee heerlijk royale piza's, lekkere bodem en goed belegd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koen Helder
26 september 2020

Mooi op tijd bezorgd binnen de aangegeven tijd. Pizza's goed en ruim belegd. En de bezorger vriendelijk. En belangrijk de pizza's waren nog goed op tempratuur. Al met al dikke pluim voor deze onderneming.

Andy
24 september 2020

Lekkere pizza's Deze keer Zalm, Garnalen, Anjovis en Jalapeños! 👌🏾

Jamilla
22 september 2020

Pizza’s hebben een lekker bodem. Ze waren goed belegd. Het verzoek voor een iets andere variant is goed opgepakt. Bezorging gaat heel netjes, eten wordt netjes voor de deur gezet op de bezorgkosten/tas staat zo niet op grond en de bezorger houdt netjes zijn afstand. Daarnaast was deze ook vriendelijk. Al met al top! Bedankt voor het lekkere eten

Anna
21 september 2020

Heerlijke pizza's met veel beleg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. t Hart
17 september 2020

De pizza' s waren prima. Helaas de lasagne was slecht, niet gaar. Die zullen we nooit meer nemen.

Auke
16 september 2020

Lekkere pizza's (5 verschillende), redelijke prijs, op tijd bezorgd.

Robert Bijlholt
14 september 2020

Weer heerlijke pizza’s, goed belegde vulling en klaar op het afgesproken tijdstip. Kleine tip: de pizza’s vooraf snijden zodat het thuis niet zo’n gehannes wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johannes
13 september 2020

Prima pizza

Douwe
13 september 2020

Het eten was heerlijk, wederom meer dan genoeg en de bezorger was vriendelijk en ook mooi op tijd

johanna creze
12 september 2020

pizza was heerlijk nu niet te hard gebakken zoals de vorige keer de kapsalon was top

W.Sprenger
10 september 2020

Een prima pizza.Werd 20 minuten later bezorgd dan afgesproken.

Douwe
9 september 2020

Het eten was heerlijk, de kruiden op de patat was ook lekker. De bezorging was ook perfect

trouwe besteller
7 september 2020

het blijft lekker eten en goede bezorging !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
6 september 2020

Goed

Mascha
5 september 2020

Het eten is verrukkelijk maar as ik om 18u bestel en t om 19 u bezorgd zou worden, vind ik 19:45 wel erg laaten lang duren.

Hendrika van der Zaag
3 september 2020

Het eten kwam ruim een kwartier te laat, maar het smaakte heerlijk!

Jamilla
1 september 2020

Wederom lekker gegeten. Was wat verwarring door mijn onduidelijk notitie over welke pizza pikant moest. Netjes opgelost door geen pizza pittig te maken maar een pittige saus erbij aan te bieden. Nette bezorging

gh
31 augustus 2020

Duurt veel te.lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjen
29 augustus 2020

Lekkere pizza,s

Wiersma
23 augustus 2020

Het was heerlijk, klasse

Douwe
22 augustus 2020

De lasagna was heel erg lekker, en ook meer dan genoeg. Daarbij werd het op tijd afgeleverd en de bezorger was erg vriendelijk.

Cor Griffioen
22 augustus 2020

Super lekkere pizza! Werd ook snel (binnen 20 min.) bezorgd. Daardoor ook nog lekker heet!! Top! 🍕

Julia
19 augustus 2020
Peter Evenhuis
17 augustus 2020

Als vaste gasten zijn we altijd goed te spreken over het eten en de bezorging. Vandaar dat we ook altijd een fooi toevoegen. Maar deze laatste keer kwam het eten echt te laat. Het zou er om 19.40 zijn en het was er pas om 20.25. normaal was dat niet eens erg maar we moesten om 20.30 met andere zaken bezig, dus was dat niet op tijd. Helaas. Verder meestal goed te spreken. Tip: doe de salade apart in een bakje, zowel de patat als de shoarma wordt hier papsig van. Gr peter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiersma
17 augustus 2020
Ankie
16 augustus 2020

Prima pizza's en stipte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellens
16 augustus 2020

Geen ham en spek te vinden. Spaghetti kurk droog. Niet zoals ik gewend ben.

Kleine
16 augustus 2020

Om kwart over 6 eten besteld met de vraag zo snel mogelijk bezorgen. Om kwart over 8 nog niets gehoord of gezien. Dus maar eens gebeld en krijgen te horen dat het nog gemaakt moet worden en dat we nog eens 3 kwartier moeten wachten. Dus om 9 uur bijna 3 uur later dan besteld konden we eindelijk eten. Zware teleurstelling 1 tot anderhalf uur snap ik maar dit kan echt niet! En als er een reden is dat het zo lang moet duren neem dan contact op met je jullie klanten, dan is er begrip! Wij zijn niet van plan nog weer te bestellen!

Jam&Jas
14 augustus 2020

Lekkere pizza’s. Waren nog goed warm toen ze aankwamen. We hadden enkele aanpassingen ook deze waren goed toegepast. Top zeker een aanrader, in ieder geval voor de pizza!

Bert Wolf
10 augustus 2020

Weer een kwartier te laat en de spareribs waren droog en te lang gegrild. Pizza was prima maar ook te laat en minder warm.

Jasper
10 augustus 2020

De pizza was heerlijk. Alleen een beetje wijnig extra toping voor de 2 euro die ik extra heb betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
9 augustus 2020

Heerlijke pizza’s en ruim binnen de opgegeven tijd bezorgd

Wiersma
3 augustus 2020

Voor de eerste keer pizza besteld, maar hij was heerlijk. Klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Medema
3 augustus 2020

De bezorging was keurig op tijd. De pizza’s waren erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronnie
1 augustus 2020

Bodem was slap, taai en smaakloos. Pizza werd op tijd en goed heet bezorgd.

Dorien
31 juli 2020

Zoals altijd 😋. Heerlijke pizza, lasagne en tagliatelle gehaald. Maar ook de bezorging is prima 👍🏻

Sandra
29 juli 2020
Romy
27 juli 2020
Douwe
26 juli 2020

Het eten was heerlijk, werd op tijd geleverd en was niet duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Wolf
24 juli 2020

Het eten was een kwartier te laat en dus niet echt heet meer. Fooi had ik al overgemaakt bij de betaling ga ik dus niet weer doen had bij de opmerking gezet 2 euro mits op tijd. Smaak was prima maar niet echt warm meer.

Frans hage
24 juli 2020

Deze keer was de pizza wat droog te lang doorgebakken , jammer ,

Anoniem
18 juli 2020
munting
17 juli 2020

De calzone pizza met gorgonzola was erg karig belegd 2 toefjes gorgonzola... de pizza frutti di mare daar zou ook ansjovis opzitten waarschijnlijk waren deze visjes snel doorgezwommen want ik heb ze niet gezien.

Ano
13 juli 2020

Mooi snel en compleet

pier
12 juli 2020

wat ik ook bestel altijd goed en wordt ook altijd op tijd bezorgd

Middendorp
11 juli 2020

Zeer snelle bezorging en hoge kwaliteit.

J.W.
10 juli 2020

Heerlijke pizza's.

M. Kuijpers-Brouwer
3 juli 2020

Wat een afknapper! €1,50 betaald voor een portie olijven. Er zaten er precies 6 op mijn pizza. Voorlopig klaar met Derde perron!

Kempenaar
2 juli 2020

Lekker gegeten en keurig op de afgesproken tijd bezorgd

Niek
2 juli 2020

De Pizza's zijn echt superlekker gemaakt met verse ingrediënten!

Douwe
30 juni 2020

Werd netjes en op tijd bezorgd. Het eten was heerlijk, je krijgt in ieder geval genoeg!

Bert Wolf
29 juni 2020

Zoals bijna altijd top! Op tijd en erg lekker en warm. Een keer was het minder maar kregen we de volgende bestelling gratis en dat vinden wij top service!

Antje
28 juni 2020

Voor de eerste keer online en ook voor eerste keer bij Perron besteld. Ging allemaal prima. Bevestiging ontvangen. Verzoek Ontvangsttijd 18.15niet gehaald werd 18.50 uur. Vraag pizza's in puntjes te snijden niet gebeurd. Na telefoontje was pizza snel en heet hier.

Hovius
26 juni 2020

In vergelijking met de voorafgaande keren was dit flop. Als voorgerecht brood met kruidenboter besteld. Het brood was plat en moeilijk te kauwen ipv lekker luchtig. Patat was slap en de pizza zout en de randen waren erg hard waardoor we de helft hebben weg gegooid. Dit ben ik niet gewend van 3e perron. De vorige keren waren wel goed daarom geef ik 3 ipv 2 sterren.

Sipma
26 juni 2020

Het verbaasde me hoe heet het eten na de bezorging was

Post
23 juni 2020

Bestellen regelmatig hier, in het begin zeer goed ! Echter nu al voor de zoveelste keer iets vergeten bij de bezorging. Friet slecht gebakken, en shoarma schotel drijft in laag vet! Voorlopig even geen bestelling meer!

van der Veen
22 juni 2020

3 pizza's besteld, waarvan 1 Calzone. Deze werd geleverd met een visvulling, terwijl dit met een vleesvulling behoort te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trienke
15 juni 2020

Weer heerlijke pizza .vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eemhuus
14 juni 2020

Zoals gewoonlijk TOP!!!

Johan
13 juni 2020

Lekker eten, meer dan voldoende en snel bezorgd

munting
11 juni 2020

was op tijd en fantastisch eten!!

Aukje
11 juni 2020

Lekker gegeten

Arie
8 juni 2020
Miepje
8 juni 2020