Beoordelingen van Derde Perron Zuidhorn

Recente recensies

5.0
Ronald Timmerman
vandaag
Daniëlle
gisteren

Nooit geen negatieve ervaringen, het was weer super alleen jammer van de sla.. had er duidelijk bij staan “zonder sla”

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
gisteren

De indicatietijd die je aan kan geven wanneer je het bezorgd wil hebben kunnen ze beter weglaten, hebben ze in ons geval nog nooit gehaald. Minimaal 40 minuten later dan aangegeven. De calzone speciaal met gorgonzola was altijd een heerlijke pizza. maar waarom hij speciaal is en waarom de Gorgonzola benoemd staat, ik kan de vinger er niet opleggen. In slechts 1 hapje heb ik gorgonzola weten te ontwaren, niet speciaal… Heb al eerder hier over een bericht achtergelaten, ga er vanuit dat er deze keer ook niets mee gebeurd. Jammer.

Pien Kolkman
gisteren

Het eten was lekker!

Vd pers
gisteren

Lekkere pizza’s. Helaas 2 uur voordat de pizza’s gebracht zouden worden. Uiteindelijk opgehaald

Lara
25 november 2021

Het eten was koud, we hadden patat besteld en deze was verpakt in aluminiumfolie, opzich geen probleem maar de patat had er veel te lang ingezeten. Helemaal slap. Ook de pizza’s waren koud. Normaal is het eten wel heel goed dus erg jammer :(

Rickert
25 november 2021

Pizza was verbrand, bodem was zo goed als verdwenen.

Nico Kloosterhof
24 november 2021

Beste Mobarsham, er zat dit keer weinig tot geen romige saus in de pasta, 1 gerecht bijna geen ingrediënten als kappertjes, vlees, en helemaal geen zongedroogde tomaten meer, maar gewoon verse tomaatjes, het is wel beter geweest. Misschien een offday? Wel graag kwaliteit blijven leveren. Dan blijven we bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jo de Feber
23 november 2021

Grijpskerk Veel keuze. Goede service. Op tijd. En heerlijk eten.

bert wolf
22 november 2021

mooi op tijd en heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Minke Carsouw
22 november 2021

Normaal gesproken is het altijd prima! Behalve gisteravond, bestellingen kwam 3 kwartier later dan de verwachte bezorgtijd.. en geen spinazie en ei in de dubbelgeslagen pizza wat wel besteld en betaald is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G Van Dijk
22 november 2021

Eten was heerlijk, goed warm, en optijd bezorgd, netjes gedaan toppers 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke
22 november 2021

Heerlijk gegeten, bezorging was op aangegeven tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N M
21 november 2021

Wederom geen salade bij mijn bestelling!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karen
21 november 2021

Pizza en salade met brood besteld. Eerst een bezorger ad deur met de mededeling dat 'deze pizza nog vergeten was' terwijl ik nog helemaal niks had. Salade kwam later en de pizza van mijn dochter was koud. Lekker maar koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Langelo
21 november 2021
Tineke
21 november 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernhard
21 november 2021

18:30 besteld. Verwacht was 19:30 bezorging en hij kwam om 20:30. Maar....ze waren ontzettend lekker dus goed bereid kost even tijd .

Pennings
20 november 2021

Het eten was heerlijk...maar kwam wel 1 uur te laat....

J.j.
18 november 2021

Het eten was heerlijk. Al jarenlang klant en weinig op aan te merken! Die lange knappe jongen in de keuken met zwart haar maakt een bezoek aan het derde perron altijd extra leuk

Dol
15 november 2021

Om18 uur zou het bezorgd worden het werd echter 19.30. Jammer dat er geen overleg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

yvonne scheeringa
15 november 2021

het is erg jammer dat voor de 6e keer het bestelde eten veel en veel te laat komt. of je nou vroeg in de middag al besteld voor de avond of later maakt niks uit. je kunt op de site een tijd aan geven wanneer bezorgt nou dat kunnen jullie er beter afhalen want elke keer komt het zeker een uur of anderhalf uur later. zeeeeeeeeer slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Tuin
13 november 2021
R
13 november 2021
Henk en Jannie Horst
13 november 2021

Goed eten , en vriendelijke bezorger

Leistra
13 november 2021

Super lekker, en snel bezorgd.

Kai
12 november 2021
Iean
9 november 2021

Wederom heerlijk gegeten! Ga zo door, groet, Iwan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Brussel
6 november 2021

Alles ok!

Richard
6 november 2021

Super snelle levering en goed gegeten!

R.Renkema
5 november 2021

Prima pizza's en ondanks het grote aantal goed op temperatuur.

Hannie
5 november 2021

Ruim voldoende en lekker warm eten. De vorige keer niet compleet deze keer gelukkig wel. Echter kwam het eten ruim een half uur later dan besteld. Maar kregen excuses van de bezorger.

IO
5 november 2021

Bijna 2 uur moeten wachten op bezorger helaas.. Maar de pizza was lekker.

Sanne
3 november 2021

Missen de komkommer en tomaat in de kapsalon. Pizza erg lekker.

Dlohtreb
2 november 2021

Heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

Jan Oomkes
1 november 2021

Goede prijs kwaliteit verhouding en op goede temperatuur op afgesproken tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hijum
1 november 2021

Eten was weer verrukkelijk. Miste alleen de uiensaus die ik besteld had !! Had wel 2 knoflook extra waar ik niet om gevraagd had

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
31 oktober 2021

Echt half uur later en koud. ( PS de Pizza was goed)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Klomp
31 oktober 2021

Om half 7 eten besteld en half 8 als bezorgingstijd ingevuld. Vlak na de bevestiging werd de verwachte bezorgingstijd verandert in 07:50. Prima, geen probleem, maar wel jammer dat de bezorger dan pas om 08:30 aan je deur staat. Het eten was wel weer heerlijk!

Richard M.
30 oktober 2021

Helaas werd één van de vier pizza’s bezorgd alsof deze in een achtbaan had gezetten. Alle ingrediënten lagen ernaast. Dehalve doos en de andere pizza’s eronder waren nat. Helft van de pizza weggegooid.

Astrid
25 oktober 2021

Heerlijk gegeten, lekker snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 oktober 2021
Ilona
23 oktober 2021

Het eten werd mooi op tijd bezorgd. Smaak was prima! De kapsalon shoarma miste de gesmolten kaas. Ook was de patat naast de shoarma geserveerde. Beetje jammer. Het leek op een gewone patat met shoarma.

M. T.
21 oktober 2021

Helaas geen salade bij geleverd en geen spek in de saus. Wat wel kwam was zeer goed zoals gewoonlijk :)

Sijtze Bakker
18 oktober 2021

super snel geleverd, goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geke
18 oktober 2021

goed heet, lekker, afgesproken tijdstip,makkelijk te bestellen, te betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JHP
17 oktober 2021

Eten was heerlijk. Werd helaas een uur later bezorgd dan afgesproken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A g
16 oktober 2021

Half uur te laat en 1 pizza was zwart deze keer ging het niet goed.

Piet Jansen
16 oktober 2021

Bezorging sneller dan het licht, eten uitmuntend en personeel om door een ringetje te halen. Kortom, een dikke duim!

Harry
15 oktober 2021

Bij de bestelling was men de salade vergeten, niet de eerste keer, kan gebeuren, waarop ik heb gebeld en de bezorger kreeg de schuld, en daar bleef het bij, er werd niet gedacht in een oplossing oid

Berend Hofman
14 oktober 2021

De pizza was lekker, warm , ze kwamen op de afgesproken tijd

Roelof van der Heide
14 oktober 2021

Het eten was prima, maar net als de voorgaande keer ontbrak de salade. Wat ik dan jammer vind en ook best wel vervelend, is dat ik dat de vorige keer ook heb aangegeven en dat je daar dan geen reactie op krijgt. Waarom wordt er eigenlijk om een beoordeling gevraagd!?

Jan Langelo
10 oktober 2021

Was weer overheerlijke pizza Ga zo door groetjes fam langelo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
10 oktober 2021

Helaas gaat de kwaliteit van het eten achteruit, terwijl de prijs steeds hoger wordt. De pizza's worden karig belegd en bv de vegetarische pasta smaakt naar groentesoep. Geen romige saus te bekennen. Erg teleurstellend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dre
10 oktober 2021
Nicolette
10 oktober 2021
Margreet van Dam
10 oktober 2021

Heerlijk gegeten. De pizza's en pasta waren lekker warm. Helaas ontbrak de zalm op beide pizza's nummer 24. Daardoor geen vijf sterren.

Tuinstra
4 oktober 2021

Meer dan een half uur te laat met bezorgen dus dit was 1 maal dat ik hier bestel en niet weer

Esmee
4 oktober 2021

Patat was slap , mixed grill zat weinig smaak aan en de blikjes drinken waren aan de buitenkant helemaal vies

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan vondeling
3 oktober 2021

prima bedrijf heerlijke goed gevulde en belegde pizza's een aanradertje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De boer
3 oktober 2021

Iets kortere bezorgtijd zou wel fijn zijn …

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.P.C. Dokter
3 oktober 2021

Het eten smaakte wederom heerlijk.

Tim van Hijum
2 oktober 2021
Ans
30 september 2021

Heerlijke pizza. Goed belegd. Vlot bezorgd.

Dre
16 september 2021
D
13 september 2021
Freerk
13 september 2021
Meta
12 september 2021

Snelle bezorging erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Drenth
12 september 2021
Johan D
12 september 2021

Gister kapsalon en tortellini vegeteriana besteld, laatste kost 10€ maar is echt veel te weinig vier happen en op echt slecht voor die prijs

Baukje Munting
11 september 2021

alles was perfect!!

Martine
11 september 2021

Tot nu toe (al een paar jaar) altijd pizza's en pasta besteld: uitstekend. Vandaag zin in broodje shoarma. Bezorging was super (sneller dan verwacht). Eten op zich ook prima, maar vond het jammer dat er niet een echt ouderwets pita/shoarma broodje bij zat 😉.

Andries
10 september 2021

Lekkere pastas en pizza's, vlotte en nette bezorging en prima prijzen.

Roelof van der Heide
9 september 2021

Heerlijk gegeten! Complimenten voor de kok. Maar wel jammer dat de salade ontbrak en dat terwijl de prijs niet mals is.

Jo de Feber
6 september 2021

Goede site Prima levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martha
2 september 2021

Ik genoten van mijn pizza

Bastian Kleine
29 augustus 2021

Pizza’s waren erg lekker. Maar we zaten met kinderen te wachten, 1,5 uur tussen bestellen en bezorgen is wel erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scooter
29 augustus 2021

Heerlijke pizza’s, bezorging 15 minuten later dan afgesproken, maar deze keer wel met excuses!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Postema
29 augustus 2021
Iwan
29 augustus 2021

Alles top, lekker, (meer dan) genoeg en nu ook iets eerder dan de afgesproken tijd, kortom: Helemaal goed!!!

Paula
25 augustus 2021

1ste keer besteld en blij verrast. Pizza's waren heerlijk en de spareribs om te smullen. Dat wordt snel weer bestellen. Bezorger was er ook rond de afgesproken tijd. Dus jullie hebben er nieuwe klanten bij.

Gerbrig
23 augustus 2021
N.M
23 augustus 2021

Eten was niet erg warm En wéér geen salade!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Syl
21 augustus 2021
Iwan
16 augustus 2021

Bezorging was hal uur na geplande tijd, dat vonden wij wat te lang, marge van 15 minuten is voor ons ok, anders even een berichtje dat het langer gaat duren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.K.
16 augustus 2021

Keurig op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. Warme krokant gebakken goed belegde pizza. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
16 augustus 2021
Esther
15 augustus 2021

Eten was lekker, de service en wachttijd na bestelling via internet was minder goed. Ik haalde het zelf af op de afgesproken tijd, er werd slecht/niet gecommuniceerd dat het langer duurde en ik stond uiteindelijk nog 20 minuten te wachten op mijn bestelling. Bij het overhandigen van het eten kon er nog wél een 'bedankt voor het wachten' af. Jammer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
15 augustus 2021

Bezorging te laat. Pasta smaakte flauw, weinig tomatensaus en weinig kaas. Pizza was oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W Graeler
15 augustus 2021

Slappe taaie pizza, korsten van een pizza horen knapperig te zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vogel
15 augustus 2021
Schuiling
15 augustus 2021

Pizza,s heerlijk! Bezorging correct!! Hebben wel meer dan een uur moeten wachten, klein min puntje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
13 augustus 2021

Bezorging altijd keurig op tijd. Kip doner is lekker

Pieter Vrieling
13 augustus 2021

Harde rand en ingrediënten op de pizza weinig smaak. Indruk dat de pizza of te lang of twee keer in de oven had gelegen. Jammer.

Brinksma
11 augustus 2021

Heerlijke pizza's

Henk Bakker
10 augustus 2021

Lekkere pizza, vlot bezorgd door aardige bezorger

Jan
9 augustus 2021

Heb 2 uur gewacht op mijn bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralph
9 augustus 2021
Henk
9 augustus 2021
Arie
8 augustus 2021

Eten is prima en zeer vriendelijke bezorger.

M. Wiersm
5 augustus 2021

Ze waren 1 uur te laat met het bezorgen en het eten was ook niet best.

Simone
1 augustus 2021

Het was geen lekkere maaltijd ,brood hoort gevuld te zijn dat was niet en was erg uitgedroogd papat super taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zeg ik niet
1 augustus 2021
Grietje Bodegraven
31 juli 2021

Lekkere pizza! Precies op tijd.

J. Pennings
29 juli 2021

Jammer van spareribs. En ook ontbrak de salades bij onze vleesgerechten

Alkema
26 juli 2021

Super snel geleverd en heerlijk warm gegeten

Scooter
26 juli 2021

Helaas, niet zo tevreden als anders. Bezorging 3 kwartier later dan afgesproken, en blijkbaar waren de artisjokken op, want op mijn pizza, del seniore, lagen grote hoeveelheden courgette en aubergine, maar geen enkele artisjok. Kan gebeuren, maar laat het dan even weten, bijvoorbeeld via de bezorger. Jammer…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margriet
25 juli 2021

De pizza BBQ chicken had meer smaak mogen hebben. Verder heerlijk gegeten. Ook de pasta was zeer goed.

Albert
25 juli 2021

Bezorging was op tijd. Pizza's waren heerlijk! (Nu nog vegan opties toevoegen aan de kaart.)

Gerrie ten klooster
24 juli 2021

De patat was koud dit hebben we aan de hond gegeven. De pizza was lauw en zijn we nu weer aan het opwarmen. En de spare Ribs hebben we snel opgegeten omdat ze anders helemaal koud zouden zijn. De bezorging was een half uur later dan jullie hadden opgegeven. Ik wil echt niet zeuren maar deze levering was qua smaak prima maar voor de rest nietgoed. Ik hoop dat u contact opneemt met mij . Gr. Gerrie.

Karin
24 juli 2021

Héérlijk pizza's, snelle service.

joute venhuizen
23 juli 2021

zoals altijd: uitstekende kwaliteit - voortreffelijk eten!

Jan Boersma
23 juli 2021

Als we ter plaatse hadden gegeten, hadden we het terug gegeven. De patat was prima, maar de kip was aan één zijde zwart verbrand i.p.v. bruin gebakken. Ook was de kip veel te zout, we hadden de neiging het af te spoelen onder de hete kraan.

Wegter
22 juli 2021

1 uur te laat bezorgd, na een belletje.

Eva
22 juli 2021
Laura
19 juli 2021

Heerlijke pizza, moest nog even wachten tot ze klaar waren maar dan heb je ook wat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fedde
18 juli 2021

Bestelling in de middag geplaatst meer dan een halfuur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

yvonne
18 juli 2021
Danielle
15 juli 2021
Sandra
13 juli 2021

Op tijd besteld, tijd was bevestigd, wederom een half uur later dan aangegeven. Uiteindelijk prima/begrip voor, het is een weekenddag. Wel erg teleurgesteld in de lasagna, de opmerking is daarnaast ook niet gelezen, maar de enorme hoeveelheid kaas is echt te veel aan het worden (zelfs voor een kaasliefhebber), weinig ruimte voor de bolognesesaus. Voor mij niet meer helaas. De shoarma schotel was wel erg lekker!

Reinard
10 juli 2021

Snel bezorgd en lekker gegeten

N.M
8 juli 2021

Het eten is goed. Maar ook deze keer wéér geen salade bij mijn shoarma schotel. Beetje jammer.

iwan
5 juli 2021

Heerlijk gegeten, fijn dat er zoveel keuze is, geeft een variabel menu, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirsten
3 juli 2021

Onverhoopt ging er iets mis met de bezorging maar dit werd vriendelijk en snel opgelost. De pizza's zoals altijd prima!

Ernst van Aagten
3 juli 2021
Liset
2 juli 2021

Super snelle bezorging (40 min eerder als op de tijd die aangegeven werd per email), heerlijke pizza's!

Ew
1 juli 2021

Ruim 20 minuten te laat. Calzone was zwart bovenop waar een plak uitgedroogde gesmolten kaas op lag. Voor ons eenmalig helaas

Ellen
30 juni 2021

Jammer dat de bezorging altijd zo lang duurt. Bij het bestellen werd 1 uur aangegeven maar het werd ruim 1,5. Dat is ook zo'n beetje de gemiddelde bezorgtijd. Het eten was wel weer supergoed! Lasagne formaggio met echt mega veel kaas er in, heerlijk! De broodjes met kruidenboter zijn ook altijd erg lekker, altijd vers gebakken. Jammer dat de kruiden er niet altijd overheen zitten, met die kruiden zijn ze altijd extra lekker.

Ralph
25 juni 2021
Koosje Aalders
23 juni 2021

Regelmatig bestellen we een pizza,deze keer echter waren de pizza's lauwwarm erg jammer,te lang onderweg????

Baukje
21 juni 2021

Bestelling zou na schriftelijke bevestiging om 18.45 bezorgd worden. Dit werd bijna een uur later zonder hierover te berichten.

Anoniem
20 juni 2021

We hebben meer dan 2 uur moeten wachten op ons eten, vervolgens was het ook nog verbrand...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hansems
20 juni 2021

Er ontbraken garnalen op de ‘Speciale Hawaï pizza’ en dat was juist de reden om deze te bestellen. Rest was wel ok maar ingrediënten vergeten vind ik ronduit slordig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Hoeksema
19 juni 2021

Gewoon goed zoals het hoort

Jolien
19 juni 2021

Goede pizza en de extra topping was zoals het hoort. Bezorging was ruim op tijd.

Petra
19 juni 2021

vorige keer dat ik een bestelling plaatste waren ze iets vergeten en nu kwam het 3 kwartier later. eten is overigens wel goed en lekker!

Joan de Vos
17 juni 2021

Lekkere pizza iets te dikke bodem. Was druk zodat de pizza niet op tijd klaar was.

Simon
17 juni 2021

1uur en 35minuten moeten wachten

Roy
14 juni 2021

Uur later dan afgesproken tijd, zonder bericht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
14 juni 2021

Bezorging 1 uur en 15 minuten later dan de aangegeven bezorgtijd (besteld om 18:05, bezorging om 20:20)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
13 juni 2021

Ontzettend vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hansie
13 juni 2021

Altijd heerlijke pizza’s van het Derde Perron.De bezorging liet wat te wensen, een uur later bezorgt dan de mail aangaf. Dat kan voorkomen, was wel netjes geweest als het even werd doorgegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Massagetherapie E. Pattiwael
12 juni 2021

Bij 2 vd 3 pizza's was de onderkant zwart verkleurd waardoor de bodem hard was.Leek alsof er verbrand meel aan vast zat. Een deel vd pizza's niet opgegeten.

Ralph
12 juni 2021
Een blij iemand
11 juni 2021

Heerlijk hoor!!

J. Brouwer
7 juni 2021

Snelle en vriendelijke bezorging. Zag er verzorgd uit en smaakte prima. Goed verpakt en op temperatuur geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernard
6 juni 2021
Jos
5 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Ingrid
4 juni 2021

Lekker. En vriendelijke bezorger!

NJP
4 juni 2021

Op tijd geleverd. En de pizza's waren heerlijk en warm.

Huisma
3 juni 2021

Geweldig!, altijd super lekker en snelle service

Ralph
3 juni 2021
a.tolboom
31 mei 2021

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
30 mei 2021
Klamer
30 mei 2021

In de e-mail stond: over een uur wordt het bezorgd, het was binnen een half uur dat het gebracht werd, klasse. Keurig verpakt en gloeiend heet. Erg lekker. Een hele dikke 10.

Harrie Geertsema
30 mei 2021

makkelijk online bestellen snel bezorgd keurige bezorger

Anita Hansma
28 mei 2021

Top zoals altijd👌

johan
28 mei 2021
Henkie Hond
24 mei 2021

Dikke prima👌👍

Anoniem
24 mei 2021
Lodewijk
22 mei 2021

De korst waar te hard

Jetty Datema
21 mei 2021

Het is heerlijk, het enige minpunt is dat het te veel is. Dat is eigenlijk jammer. Zelfs voor mijn man is het meer dan genoeg.

Aukje
16 mei 2021

Top pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vink
14 mei 2021

Snelle bezorging . Goed van smaak en kwaliteit. Top! Groeten Carla Vink

Rianne
14 mei 2021

Was wel even lang wachten maar dat hadden we op een feestdag ook wel verwacht. Heerlijke pizza’s en lekker warm!

A. M-S
14 mei 2021

Heerlijk eten. Goed op temperatuur en een prima bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar en voor iedereen die van een pizza of salade houdt: doen!!!!!!

Ralph
14 mei 2021
Femke Matter
10 mei 2021
Joute Venhuizen
10 mei 2021

lekkerste pizza van het westerkwartier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan vondeling
10 mei 2021

prima kwaliteit , zeer goed belegde pizza s op afgesproken tijd geleverd deze pizzeria is een aanwinst in ons dorp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marten
10 mei 2021
Kooy
9 mei 2021

Heerlijke pizza alleen had ik knoflook als extra besteld maar dit zat er helaas niet op. En ook was de pikante salami niet pikant maar voor de rest was de pizza heerlijk en goed gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
9 mei 2021

Heerlijk en prima op tijd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
8 mei 2021

Erg lekker op tijd klaar voor een goeie prijs, zoals altijd

Ralph
8 mei 2021
Ab Deurman
8 mei 2021

9 pizza’s besteld; op tijd klaar om gehaald te worden en allemaal heel erg lekker!

Anneke
7 mei 2021
Roy
6 mei 2021

Bezorgtijd van het internet kwam niet overeen, 20min eerder dan de site (mail)aan gaf. Bezorger gemist. Maar net gebeld en zelf even gehaald! Eten was goed!

Matthijssen Ralph
5 mei 2021
Fam. Zijlstra
5 mei 2021

Wederom heerlijke pizza’s met frisse salade en warme broodjes met kruidenboter. Wat hebben wij gesmuld. 👍

Hendrik&Marja
5 mei 2021

Meestal eten we ter plekke, maar vanwege Covid bestellen we nu aan huis. De 2e keer in 2 weken. Reden: Zeer vriendelijke, sociale eigenaar en tevens zijn personeel. Bezorging ruim op tijd. De bestelling klopte en was lekker warm en zeer smakelijk. Het eten is daar altijd goed is onze ervaring en wij zijn gelukkig niet de enige ;-) AANRADER!! Ps. Het is meer uitzondering als regel als de bestelling eens niet zou kloppen! Bel dan vooral even ;-)

Van Brussel
4 mei 2021

Keurig op tijd. Vriendelijke bezorger. Knapperige pizza.goed gevuld! Heerlijk!

Mulder
3 mei 2021

Goed op tijd geleverd Tevreden ook over kwaliteit pizza..goed warm en smakelijk. Bezorger vriendelijk

Anoniem
2 mei 2021
Marc Kaspers
1 mei 2021

Ik had om17:00 voor 19:00 besteld kreeg het 45 minuten later. Voor de rest was alles mega lekker alleen de friet is dubbel gefrituurt maar daar moet je van houden dat is anders voor elk mens mijn keuze niet voor de rest gek dat je geen saus bij je friet krijg die moet je er zelf bij kopen voor €1,00.

Janneke Dijkhuis
30 april 2021

Het was verrukkelijk. De kwaliteit was perfect!!

Dj
28 april 2021

Spareribs waren heerlijk

BaKo
27 april 2021

Jaja. Koningsdag druk druk druk. Nr 28 met zalm, garnalen en mosselen, extra vis. En doner Schotel special. Deze laatste Top!! Dan de pizza nr 28.......Super belegd met extra zalm en garnalen. Echter ansjovis i.p.v. mosselen. Jammer maar i.v.m drukte kan dit gebeuren. Gemeld uit grap en volgende pizza gratis! Daar ging het mij niet om. Maar mooie oplossing toch en graag tot de volgende keer. Super zaak en altijd voor rede vatbaar.

Druif
27 april 2021

Heerlijke pizza’s zoals altijd! Prima op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

burgler
27 april 2021

zijn alle 3 na het eten ziek geworden. buikpijn diaree overgeven

Rob Spaans
27 april 2021

Heerlijk eten!!

Sylvia
27 april 2021

Heerlijke pizza Rijkelijk belegd Keurig bezorgd

Schulte
26 april 2021

We hadden 2 bakjes kruidenboter bij het brood gekregen (naast onze pizza’s en lasagne). De kruidenboter was echter heel vreemd qua smaak en structuur, het leek alsnog het niet meer goed was of uit de vriezer kwam (?). We hebben het in ieder geval weggegooid. Normaal gesproken vinden we de kruidenboter lekker maar dit was niet in orde.

Dorien
19 april 2021

Ik wilde eigenlijk 3,5 geven op bezorging want dat duurt soms wat langer en soms staan ze onverwacht na 10 minuten al op de stoep. Dus daar moet je misschien rekening mee houden. Verder prima bezorgers en wat het belangrijkst is is dat het eten ons altijd erg goed bevalt! Pizza's zijn nog superheet, randen krokant en ik vind ze persoonlijk niet te vet.

M. Groenhuis
16 april 2021

De pizza’s waren heerlijk. Mijn formaggio met heel veel kaas. Wij blijven vaste klant!

J.J.Middendorp
16 april 2021
Dennes
13 april 2021

Snelle bezorging ( ondanks de waarchuwing bij de bestelling dat het langer zou kunnen duren ). Kip doner smaakt precies zoals je zou verwachten, vers en goed gekruid. De pizza Mafiosa was rijkelijk belegd op een goede bodem. Ook de Calzone was goed gevuld en precies goed afgebakken. Kortom, iedereen aan tafel was tevreden. Dus we zullen zeker vaker eens bestellen als koken er niet van komt.

J.J.Middendorp
12 april 2021

De pizza's zijn onovertroffen. Andere keren bestelden wij een pasta of lasagne: uitstekend even als het kipmenu.

Bert Wolf
12 april 2021

Zoals gewoonlijk weer top en op tijd!

Winter
5 april 2021

Bezorging is voor de tweede keer 20 minuten later dan aangevr6

Frank
5 april 2021
Gerda
5 april 2021

17.15 besteld met bezorgtijd zsm 18.50 gebeld , bestelling kwam zo ( dus moest nog gemaakt worden) 19.20 eindelijk eten

Li
3 april 2021

Het eten was prima, alleen jammer dat we 45 minuten moesten wachten tot het kwam. Het eten kwam niet op het afgesproken tijdstip.

tonckens
2 april 2021

perfect en heerlijk warm

Bingo
1 april 2021

Goed eten !

Brenda
29 maart 2021

Heerlijk pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Bos
28 maart 2021

Het eten was lekker en de service is top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
28 maart 2021

Zoals altijd TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rodenboog
27 maart 2021

We hebben online de bestelling doorgegeven. De bezorging was prima.....op tijd en lekker warm! We hebben heerlijk gegeten!! 👍👍

DJ
25 maart 2021
Lutz
21 maart 2021

Het was super goed. Bestelling op tijd en lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarije ridder
21 maart 2021
Henk en Tine Bos
21 maart 2021

Heerlijk eten voor een betaalbare prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De vries
21 maart 2021
Martina
20 maart 2021

Accurate bezorging en smakelijke maaltijd!

munting
15 maart 2021

Op tijd klaar. Vriendelijk personeel! Heel erg jammer dat ze niet in Adorp bezorgen, Is uiteindelijk maar 9 kilometer. Dan zouden we vaker bestellen.

Chris
15 maart 2021

Goed eten optijd personeel altijd beleefd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

w b vd schaaf
14 maart 2021
Marianne westra
14 maart 2021

Wij bestellen zeer regelmatig pizzas bij derde perron, altijd goed. de pizzas van gisteren waren erg slecht ! De salami pizzas van de kinderen waren erg zout. Mijn pizza was niet gaar. En de pizza van mijn man waar normaal gesproken spekplakken op liggen lagen nu kleine spekjes voor de stamppot op. Nieuwe kok? Flinke tegenvaller! K denk dat wij de volgende x elders gaan proberen.

J.J.Middendorp
13 maart 2021

We hadden voor 5 uur besteld en gevraagd om bezorging om 6 uur. De bestelling kwam ruim een kwartier te laat "omdat het erg druk was". Begrijpelijk, maar dan moet je niet de mogelijkheid geven en bevestigen dat de bestelling om 6 uur bezorgd wordt.

Martine
12 maart 2021

Zoals altijd waren de pizza's weer heerlijk! De bestelling werd ook nog eens eerder bezorgd dan verwacht! Bezorger was ook erg vriendelijk.

Hanneke
11 maart 2021

Was weer prima, net als anders. Hartstikke snel. Lekker eten. Ik ben heel tevreden.

Rigte Zuidema
4 maart 2021

Heerlijk!!!

Jos
4 maart 2021

Over het algemeen zijn we erg tevreden over de pizza’s. Allen krijg ik soms de indruk dat men vergeet te kijken naar de “extra toppings” dat is men gister volgens mij vergeten. Jammer maar ook weer geen drama.

Gea tingen
27 februari 2021

3 kwartier later. En geen knoflooksaus en sla bij de shoarma schotel

Dineke
27 februari 2021

Heerlijke pizza gehad vanavond.

Familie
26 februari 2021

Lekker gerecht maar 20 minuten later dan de afgesproken tijd. Jammer.

Gertjan de Haas
22 februari 2021

Lekkere pizza’s, maar degene die ze gemaakt heeft, bleef wat ver van de rand af met beleggen, met als gevolg grote onbelegde korsten

D. Wildeboer
22 februari 2021

Was heel lekker en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarije ridder
21 februari 2021

Goed zoals altijd! Kwaliteit is altijd consequent lekker!

Viola
20 februari 2021

Het was weer super lekker en de service was top!

johanna creze
19 februari 2021
Groenewoud
17 februari 2021

Op een van de pizza's paprika erbij besteld en ook betaald. Dit zat er jammer genoeg niet op! Tip; zou fijn zijn als je bij de pasta's ook uit groente kan kiezen. Zoals bij de pizza's

Trienke
15 februari 2021

Zoals altijd was de pizza heerlijk.de bezorging was ook prima altijd even vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Bos
15 februari 2021

De spareribs waren erg lekker en de patatjes ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ate
6 februari 2021

Prima pizza, prima bezorging. Helaas was er zoveel vocht(vet) aanwezig dat het uit de doos op de vloer lekte.

Jetty
5 februari 2021

Het was lekker en de bezorging was op tijd.

Brinksma
4 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Hanneke
4 februari 2021

Lekker! Snel bezorgd. Altijd prima in orde

Riny
3 februari 2021

Top!

Wilko
1 februari 2021

Was weer super en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
31 januari 2021

Duidelijk aangeven geen Champions op de pizza te willen, deze zaten er wel op... 1:45 min gewacht op de bestelling.

Henk
31 januari 2021

Bodem was verbrand!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.M
31 januari 2021

Lekkere shoarma schotel. Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boomsma
30 januari 2021

2 pizza’s besteld en een zak patat. Opgebeld door de telefoniste of de bestelling eerder kon worden bezorgd (prima, geen enkel probleem). Helaas waren de pizza’s aangebrand, niet alleen het deeg maar ook het beleg, de portie patat kon je nauwlijks een bordje mee vullen. We bestellen vaker bij jullie, helaas verschilt de kwaliteit van het eten wel behoorlijk.

Ontevreden
28 januari 2021

Bestelling kwam ruim een half uur te laat. Ne een belletje waar het eten bleef, geen excuses. Ja, dat kan gebeuren. De pizzabodems waren taai. Geen aanrader

CJM
27 januari 2021

Heerlijk gegeten na een vlotte bezorging, niets op aan te merken

anoniem
26 januari 2021

De bestelling was keurig op tijd en de mixed grill smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

Marijke
25 januari 2021

Ondanks de drukte op tijd en warm bezorgd! Ik heb het vaker aangegeven dat het deeg echt te droog is en dat vind ik jammer! Ik hoop echt dat jullie dit aanpassen.

Joute Venhuizen
25 januari 2021

half uur te laat bezorgd! wel een perfecte pizza...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stef
24 januari 2021

Altijd dikke prima! Super eten:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Selma
24 januari 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurens en Rita
24 januari 2021

Het online bestellen werkt prima en de bestelling werd dan ook tijdig bezorgd. Ook over de pizza's niets dan lof! Rijkelijk belegd en uitstekend van smaak!

Gerben
24 januari 2021

Snel zelf kunnen ophalen. Er is heel veel keus in pizza’s en lekker.

Tholen
23 januari 2021

Lekker gegeten. Aanrader. Goed gevulde pizza. Graag tot ziens

ajb.kreuning
20 januari 2021
Edwin
17 januari 2021

Zeer goede pizza's vaak snel bezorgd ervaring tot nu toe binnen 30 tot 45 min

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene Velthuis
16 januari 2021

Zoals we van jullie gewend zijn was het eten ook nu weer top!

Veenstra
16 januari 2021

Top kwaliteit!! Heerlijk!!

Annemiek Bos
16 januari 2021

De pizza's waren lekket

Vink
16 januari 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd

M.
14 januari 2021

Pizza waren weer lekker, máar hadden iets warmer gemogen.. afgehaald, maar bij thuiskomst (in Zuidhorn) al behoorlijk afgekoeld

P Dijkstra
14 januari 2021

Vlot bezorgt, heerlijke pizza, smakelijk, krokant en goed belegt. Lekkere kazige lasagne!

Karin
13 januari 2021
Marieke
11 januari 2021
Nienke
11 januari 2021

Superlekkere pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miepje
11 januari 2021

Heerlijke pizza’s zoals altijd, en mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arie Meijerman
10 januari 2021

Keurig op tijd geleverd en de pizza's waren weer overheerlijk. En een zeer vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
10 januari 2021

Exact op tijd, vriendelijk, uitstekende kwaliteit

Anoniem
10 januari 2021
joute venhuizen
7 januari 2021

fantastisch lekkere en goede pizza! vriendelijk bezorger - helaas 20 minuten later dan verwacht. Tot een volgende keer.

Dennis
3 januari 2020

Eten was goed, zeker. Maar beter is het zeker ook wel eens geweest. Bezorging was stipt op tijd. Pizza’s waren redelijk zout en toch hard gebakken, maar goed dus ook gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter de Boer
3 januari 2020

Pizza’s echt lekker en goed, maar voor de tweede keer een extra topping besteld (Gorgonzola) en beide keren niet gekregen, maar wel betaald!

Langelo
3 januari 2020

Het was zoals altijd weer heerlijk. Bezorging op afgesproken tijd geleverd . Zeer klantvriendelijke Bezorgers.

Rigte Zuidema, Grootegast
2 januari 2020

Vooral doorgaan!😋😋

posthumus
2 januari 2020

lekker eten gehad. besteltijd wel iets overschreden.

Veenstra
2 januari 2020

Eerste keer besteld. Heerlijke pizza!!

Veenstra
1 januari 2020
Jantina
1 januari 2020

Vlotte bezorging op nieuwjaarsdag

johanna creze
28 december 2020

het was heerlijk en goed verzorgd

Trineke Bosma
27 december 2020

Het was weer heerlijk...snelle bezorging, dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Haas
24 december 2020

Ietwat ondefinieerbaar wat er op de pizza’s lag, randen wat te dik en hard, maar de smaak was verder prima, snel geleverd

Kroodsma
24 december 2020

Altijd prima hier! De pizza's zijn heerlijk en nog goed warm, ook al worden ze meestal iets later bezorgd dan gevraagd. Dat vinden wij geen probleem!

Cor
24 december 2020

Prima pizza! Goed heet bij de bezorging! Volgende keer bestellen wij hier weer!!