Avaliações de Derde Perron Zuidhorn

Avaliações recentes

4.0
Fam.pastoor
15 julho 2024

Supersnel bezorgd en ook Super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R. de Vries
15 julho 2024

We hebben heerlijk en genoeg gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zantinga
13 julho 2024

De bestelling kwam veels te laat . Ook de pizza's waren niet wat we gewent zijn . Jammer

Tina Reitsema
12 julho 2024

Helaas kwam het eten 45 minuten te laat maar nog steeds wel warm.

Elly
12 julho 2024

Pizza was heeeeerlijk. Snelle levering. TOP!!!

Rick
12 julho 2024

17:17 eten besteld, 18:35 zou het bezorgd worden. Het was er om 19:30. Zeer slecht dat er geen contact met je word opgenomen.

Miep
8 julho 2024

Mooi op tijd, heerlijke pizza’s!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Livia
7 julho 2024

Eten was prima! Kebab was een prima portie en niet vettig! Optijd klaar! We kregen alleen 1 knoflooksaus bij 3 gerechten en de dame die ook achter bij het eten kwam had los haar. Lekker vast doen, wel zo hygiënisch!

Kees van Eenennaam
4 julho 2024

Afgelopen Woensdag een heerlijke mixed grill voor 2 besteld, wij waren allebei laat thuis ivm werken en hadden weinig energie meer om nog te gaan koken. Het 3e perron was gelijk de eerste keuze, en qua eten was de beslissing ook snel gemaakt. Prijzen kwaliteit en service zijn fantastisch. Wij bevelen dan het 3e perron ook zeker aan.

Marije
30 junho 2024

Was weer heerlijk!! Super fijn dat er goed naar de opmerkingen wordt gekeken ... :)) Aardige bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
30 junho 2024

2 laatste bestellingen waren qua kwaliteit niet zo denderend bestel eerst maar niet weer.

Gwen
30 junho 2024

Aller lekkerste pizza’s die er zijn. Rijk belegd met vlees en groentes.

Robert
30 junho 2024
Bert Geuchies
30 junho 2024

Vlees was erg veel zwarte stukken

R
29 junho 2024

Korsten waren erg hard Side mozzarella in de salade leek wel witbrood, beetje droog. Ben wel anders gewend…

Yvonne
28 junho 2024

1,5 na bestelling bezorgd. 45 min. later dan de geschatte tijd ( wat ze in de mail aangeven) Als compensatie een drankje aan willen bieden. Wat ik thuis wel heb staan. Zeer jammer, bestel er niet weer. Advies veel ruimere bezorging marge aan de klant aanbieden, als het te druk is. Kan de klant ergens anders zijn maaltijd bestellen. Vooruit betalen doe ik dus ook niet meer..

Markwat
28 junho 2024

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit.

S
28 junho 2024

Pasta vegetariana: spaghetti of penne, verse groenten met als extra olijven. Bestelde penne werd spaghetti. Verse groenten bleek: 15 maïskorrels uit blik, 3 reepjes paprika, totaal ongeveer 1 champignon en een paar reepjes ui. Olijven welgeteld vier. Geschatte kosten 2 euro voor het totaal, betaald: 14 euro. Smakeloze homp deeg. Niet voor herhaling vatbaar, niet te vergelijken met kwaliteit van 2 jaar geleden.

Peter
26 junho 2024

Dit keer was het eten al koud en kipnuggets keihard jammer volgende keer beter

Wietse 3
23 junho 2024

Altijd goed, nog nooit een misser meegemaakt!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B
23 junho 2024

Eten prima maar je moet wel enorm veel geduld hebben voordat de bestelling geleverd wordt. Het is verstandig om bij bestellingen een wachttijd van zeker 2 uur aan te houden hebben wij nu wederom ervaren.

Deborah
22 junho 2024

Bezorging was ongeveer een half uur te laat . Ok, het is zaterdag, dan is het druk en kun je niet plannen. Maar extra ingrediënten op de pizza waar ik voor bijbetaal en knoflooksaus bij een standaard gerecht vergeten.... Minstens 3 minpunten wat mij betreft. Overigens smaakte het eten verder prima. Ik had nog wat knoflooksaus in huis...

Miranda
22 junho 2024
Iris
22 junho 2024

Heerlijke pizza's gegeten. Goed belegd, goed van smaak, echt vers. Snelle en vriendelijke bezorging, veel sneller dan aangegeven werd. Kortom, wij bestellen de volgende keer weer bij het Derde Perron.

NJ
19 junho 2024

Heerlijke pizza's en snelle levering

Bianca
17 junho 2024

Het eten is lekker

Marijke
13 junho 2024

Perfect!!! Pizza was heerlijk!! Goed gekeken ook naar de opmerkingen en perfect gebakken !! Vlotte bezorging en vriendelijker bezorger!

Mart Jansma
10 junho 2024

Tonno erg waterig, Parmaham leek als het heel lang gelegen had!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B
9 junho 2024
Jinny Van den berg
8 junho 2024

de korsten van de pizza waren erg verbrand. heb er foto's van. voor de rest prima :)

BaKo
3 junho 2024

Zoals mijn pizza's altijd hier zijn! Picobello!! Vriendelijk personeel.

Koos
1 junho 2024

bestelling te laat. gebeld en zeer onprettig antwoord gehad. Daar ben ik nietvan gediend. Was de laatste keer, wel jammer want het eten was goed.

Derktje Van der heide
1 junho 2024

Lahmacun was erg verbrand en hard en weinig kip

Marije
27 maio 2024

Zat helaas geen paprikasaus in :(

Wietse
26 maio 2024

De bezorging was deze keer redelijk op tijd, integenstelling tot de vorige keer. Toen moesten we bijna 2 uur wachten. Helaas zat deze keer de kip hawaii meer aan de aluminium folie geplakt dan in het bakje. De patat was erg slap en niet lekker. Valt me op dat de kwaliteit wel steeds achteruit gaat. Dit is jammer want de kwaliteit in het verleden was echt top.

JB
26 maio 2024

Het eten was erg lekker. Maar de bezorging duurt veel en veel te lang. Heb zo snel mogelijk aangegeven, en nog duurt het langer dan een uur. Daarbij nog 10 minuten na de doorgegeven tijd geleverd.

Huizing
24 maio 2024

Met jn complimenten. Alles was top. Die kruiden op de patat zijn echt super.

Kirsti
21 maio 2024

De pizza was wel okee, we moesten er alleen bijna een uur op wachten...

Kuiper
20 maio 2024

Bestelling was een half uur later dan de verwachte bezorgtijd ( 2 uur na de besteltijd. De pizza die erbij zat was koud.

Antje
19 maio 2024

Was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pascal
19 maio 2024
Joost
17 maio 2024

De lasagne was een grote homp deeg. Echt niet ok.

Peter
16 maio 2024
Scooter
13 maio 2024

Heerlijke pizza, maar een half uur eerder bezorgd dan gewenst. We waren er nog niet helemaal klaar voor…

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michael
11 maio 2024
Erik
10 maio 2024
Ellen
5 maio 2024

Heerlijk, vooral ook fan van het broodje kruidenbroodje

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Vries
5 maio 2024

Het was heerlijk

Antje
4 maio 2024

Was weer heerlijk

Tinus Jongeling
1 maio 2024

Het vlees van de kipsaté was verbrand. Niet te eten. We het weggegooid. Normaal is het heerlijk. Maar dit mag je toch niet meegeven aan een klant! Slechte beurt. Teleurstellende maaltijd!

Peter
24 abril 2024

Het was ok patat was wat.flauw. en geen saus. Volgende keer beter. Bezorging half uur eerder dan aangegeven dus top

Rinke
22 abril 2024

Helaas was de bestelling incompleet, maar dat werd snel opgelost (döner zonder broodje is niet hetzelfde). Het eten was prima, alleen door het niet meebezorgen van een broodje was voor één van de eters het eten koud. Volgende keer beter!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joan de Vos
19 abril 2024

Tiramisu prima, pizza bodem niet zo knapperig, maar zware boterham

Jansma
14 abril 2024

Onze 3 pizza’s waren snel klaar! Salami was prima, maar op de Formaggio en de bambino zat te veel kaas. Daardoor werd het te vet en te machtig.

Viola
12 abril 2024

Dit keer 3x ossenhaas Alla Romana besteld. Het vlees was volledig gaar en taai. Ook was het voor de helft flink aangebrand. Echt doodzonde. Ik kan niemand dit aanraden. De bezorging was een half uur later. Ben ik ook niet van het Derde Perron gewend. Volgende keer weer pizza, want daar is nooit wat mis mee.

-
12 abril 2024
W.Sprenger
8 abril 2024
Han
4 abril 2024
Henk Bos
1 abril 2024

Lekker!

Rick
1 abril 2024

Kwaliteit was goed en de pizza smaakte top, maar meer dan anderhalf uur wachten op 3 pizza's terwijl maximaal een uur doorgegeven was is erg lang

Ikke
31 março 2024

Beetje teleurstellend en anders dan wat ik vroeger gewend was. De pizza was vooral erg zompig en nat. Over het algemeen een teleurstellende ervaring

Bert
29 março 2024

Twee Pizza's besteld en keurig warm ontvangen. Niet alleen zien en ruiken de pizza’s fantastisch. Beide waren heerlijk, een dikke tien van ons👍🏻

de Haan
25 março 2024

Misten de knoflook saus ondanks dat we daar specifiek nog om gevraagd hadden.

Gijs smit
20 março 2024

Eten was echt heerlijk

Peter
20 março 2024
Wierenga
20 março 2024

Waar de pizza’s de vorige keer ruim een uur te laat werden bezorgd, zonder communicatie vanuit Derde Perron, waren ze deze keer slechts een kwartier te laat. Daar werd echter wel keurig over gebeld. De pizza’s waren heerlijk, en goed warm.

Hannah Bijlsma
18 março 2024

Lekkere pizza, goed gevuld! En mooi op tijd bezorgd door een aardige bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne
17 março 2024

De salade zat er niet bij. Van de mixgril was 1 stuk vlees niet gaar. Vind het jammer dat er geen aardappel keus bijvoorbeeld wedges of gebakken aardappelen. Heb eerder besteld dat was prima . Deze keer dus niet.

Hendrika
11 março 2024

Snelle bezorging en goed warm en vers eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hoving
5 março 2024

Pluspunt : de bestelling was er veel eerder dan de doorgegeven geschatte tijd. In ons geval een pre, ivm hongerige kids.

Peter Boomsma
5 março 2024

Het was weer prima met de hoofdletter P

Jeroen
2 março 2024

Fantastische heerlijke spareribs!

Dontje
25 fevereiro 2024
Marc
25 fevereiro 2024

Eten was top! Klein minpuntje is dat ik oreo tiramisu had besteld was het bevroren! Ik snap dat het op vooraad moet zijn etc. Wel jammer

AJ Brander
25 fevereiro 2024

lasagne dreef het vet boven op , te veel kaas .

Antje
24 fevereiro 2024

Was weer heerlijk

Van Duin
21 fevereiro 2024

Goedenavond, Wij bestellen regelmatig en de kwaliteit is meestal prima. Ook dit keer was de lasagne weer heerlijk. Maar de ossenhaas was vrij taai (net is te gaar). En de bijbehorende friet vergeten bij te leveren (zoals ik meteen per mail heb doorgegeven). Misschien te druk vanwege de herfstvakantie? Overigens is de nieuwe salade met ananas erdoor lekker. Vers. En knapperig. Hopelijk volgende keer weer een complete maaltijd. 👋🏼

Peter Boomsma
20 fevereiro 2024
J . Enemark
19 fevereiro 2024

Uitstekend

Brink
18 fevereiro 2024

Lekker eten met snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hedy
17 fevereiro 2024

De pizza met vlees was erg zout. Zonder vlees prima!

Hett was weer lekker
12 fevereiro 2024
LT
11 fevereiro 2024

We hadden een donor schotel en shoarma schotel. Staat op de kaart met salade en saus. Deze zaten er NIET bij. Kregen dus alleen patat vlees en broodje. Teveel betaald voor wat we kregen. Erg jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fokke veenstra
10 fevereiro 2024

Pizza snel koud

Chester
10 fevereiro 2024

Prima pizza en keurig op tijd!

Homan
9 fevereiro 2024

Bezorging duurde langer dan verwacht

Peter Boomsma
31 janeiro 2024

Prima dit keer weer.

AELTSJE BRINKSMA
29 janeiro 2024
Celeste Beuker
29 janeiro 2024
Bus
21 janeiro 2024

Prima pizza en met app makkelijk te bestellen.

Tonny van der Kooi
15 janeiro 2024

Eten was andehalf uur later dan de gemelde bezorgtijd. Ter compensatie drinken gekregen. Het beleg van de pizza zat aan één kant van de doos. Ben dit niet van jullie gewend.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L.w.Greiner
15 janeiro 2024

Heerlijke pizza’s en ondanks dat het buiten koud was nog echt warm! Dank.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Antje
12 janeiro 2024

Was Heerlijk

noorderbasis
12 janeiro 2024

Heerlijke pizza's en... precies op tijd!

Peter Boomsma
8 janeiro 2024

Broodjes waren aangebrand kwaliteit gaat laatste tijd wat achteruit dus was voorlopig mijn laatste bestelling bij dit bedrijf.

Bianca
7 janeiro 2024

Het eten was lekker maar helaas niet meer warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Boonstra
4 janeiro 2024
Rozkam
1 janeiro 2024

De pizza's waren erg lekker, en volgens planning bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wierenga
30 dezembro 2023

De pizza’s waren lekker en goed warm, maar ze werden ruim drie kwartier later bezorgd dan in de bevestigingsmail stond. Een half uur na de gemelde bezorgtijd heb ik gebeld om te vragen wanneer ik de pizza’s kon verwachten, dat werd netjes nagevraagd. Enige vorm van excuses voor de late bezorging had ik wel netjes gevonden.

Koen Helder
24 dezembro 2023

Super snel bezorgd En het eten was nog heet zelfs Dat het blazen was bij iedere hap Echt complimenten.