Avaliações de Derde Perron Zuidhorn

Avaliações recentes

4.0
drenth
26 setembro 2022
Annemiek Bos
19 setembro 2022

Het eten was nog lekker warm en het smaakte lekker en de bezorging was prima en de bezorger was vrindelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mulder
18 setembro 2022

Was weer prima, op tijd geleverd. Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Greetje
18 setembro 2022

Heerlijke pizza's

Margriet
16 setembro 2022

Snelle bezorging. De pizza's waren heerlijk

Ellen
15 setembro 2022

extra bijbestelde gorgonzola was niet aanwezig, erg jammer....

Michel van den Berg
15 setembro 2022

Zoals altijd weer een prima kwaliteit, ga zo door

Tineke Slagter
15 setembro 2022

ik kreeg niet de bestelde pasta met vis maar pasta met vlees sla was erg nat

De Jong
12 setembro 2022
Karst Strating
12 setembro 2022

Alles uitstekend geregeld. Het was erg lekker. Het kan voor ons niet beter.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijn
10 setembro 2022

De pizza Marco Polo en een spaghetti bolognese besteld. De rucola op de pizza proefde ongewassen en zat vol met zand. De pasta was oke maar niet top, een vlakke smaak

Ruud Broekema
9 setembro 2022

Te zout Kwartier te laat bezorgd

Lutske Veenstra
5 setembro 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging Sneller dan aangeven in mailtje

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rogier
5 setembro 2022

Pizza was goed alleen ik had een specifieke bezorgtijd door gegeven en de pizza was drie kwartier eerder

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carmen
3 setembro 2022

Het eten was dit keer helaas echt heel matig. Eigenlijk waren beide pizza's nog te rauw. Qua beleg, er lag super veel kaas op 1 hoop wat het erg machtig maakt maar daarnaast waren daardoor de uien eronder ook nog rauw. Eet niet lekker weg. Heel jammer.

Chaled
3 setembro 2022
Ieda folkeringa
1 setembro 2022

Alleen maar complimenten, het gerecht was heerlijk en er was ruim voldoende, we hebben gesmuld bij onze jarige dochter in Zuidhorn!

Hulshoff
28 agosto 2022

De pasta was erg waterig, het leek wel soep.

Kuip
27 agosto 2022

De smaak was heerlijk, maar de pizza was erg lauw en het laatste stuk was toen gewoon koud

Johan
25 agosto 2022

De shoarma zou niet echt kruidig zijn, dit was echter zeker wel het geval. Daarnaast patat besteld voor de kinderen, extreem veel kruiden op de patat zoveel dat ze het niet lusten (ze zijn wel wat gewend) kon direct de prullenbak in. Wellicht even vooraf vragen of patat kruiden gewenst zijn? niet iedereen zit daar op te wachten. Bezorg tijd werd geraamd op zeker 1,5 uur, daarom zelf maar afgehaald. Vroeger was het beter

Michel Hogewerf
21 agosto 2022

Eten was lekker. Helaas was er niet gekeken naar de opmerkingen zonder ui & andere saus

jacob ten have
21 agosto 2022

niks mis mee was mooi op tijd

Rene
16 agosto 2022

lekker eten, snel bezorgd

W.Sprenger
13 agosto 2022

Prima pizza´s en heerlijk van smaak. Bezorging was exact op tijd.

Martine
10 agosto 2022

Wederom perfecte bezorging op het afgesproken tijdstip. En de pizza’s waren ook weer heerlijk! Al vaker hier besteld en nog nooit teleurgesteld!

Jane Scheeringa
6 agosto 2022
janet kamies
30 julho 2022

teveel patatkruiden over patat.

Annemiek Bos
29 julho 2022

De bezorger war mooi op tijd en het bestelde eten was heerlijk

Wilko Eskes
25 julho 2022

Deze pizza's waren niet lekker. Deeg niet helemaal gaar en dikke bodem. Te veel kaas en droge ham. Geen groente.

Karst Goozen
23 julho 2022

Heerlijk en snel...

johanna croeze
22 julho 2022

nu voor de derde keer geen salade bij de vleesschotel

Koster
12 julho 2022

De kip saté was erg teleurstellend. Paar stukjes kip dreven in een saté saus die het geld niet waard was. De salade was oke, maar dreef in de dressing. Hoe gek we op jullie pizza's zijn, hoe slecht dit was. Dit nooit weer.

A. J. Minnaard
11 julho 2022

uitstekende kwaliteit pizza en meer dan uitstekende bezorging

James
10 julho 2022

Was heerlijk. Ik heb ervan genoten. Voor herhaling vatbaar.

Esther Kaandorp
7 julho 2022

Smaak van de pizza was goed. Bodem en korst wel slap, niet krokant. Er werd keurig gebeld of het bezwaarlijk was dat het 10 min later bezorgt zou worden Het werden echter geen 10 min maar een half uur. Jammer!

Bas
3 julho 2022

Vriendelijk personeel. Lekkere grote pizza’s en klaar op afgesproken tijd.

Robert
3 julho 2022
Haitsma M.
2 julho 2022

Heerlijk, tijd goed ingeschat

Marjan wijnalda
1 julho 2022

Het was lekker maar de patat was niet lekker het was hard en heg was of get van twee dagen oud was en dat jullie het er gewoon bij hadden gedaan dit wad het grmarjan

Charlotte
30 junho 2022

Prima pizza’s

Pieter de Boer 🫶🏻
26 junho 2022

Wat mij opvalt is dat er elke keer wel iets niet”helemaal lekker” gaat. Van bezorging 45- 60 minuten later dan afgesproken(deze keer was het een acceptabele 15 minuten later) gorgonzola of xtra gorgonzola vaak moeilijk te vinden. Deze keer miste de tonijn op de pizza met tonijn🤔. Pizza verder wel smakelijk, maar niet compleet.

Roy
26 junho 2022
Heide
22 junho 2022
Gout
21 junho 2022

Makkelijk om bestellingen te plaatsen. Snel klaar. Makkelijk op te halen, voldoende parkeer gelegenheid. Vriendelijk personeel. Super lekkere pizza.

Jasper stalman
16 junho 2022

Het eten was kwa kwaliteit prima, Echter was deze keer erg weinig qua hoeveelheid aanwezig!!

Tom
16 junho 2022

Uitstekend!

Bert Niemeijer
15 junho 2022

Mixed grill, heel veel vlees en een zak patat, prima kwaliteit en heerlijk gesmaakt. Een dikke aanrader.

Viola
15 junho 2022

Een pizza en brood met kruidenboter besteld. De kruidenboter lag direct bovenop de pizza, dus volledig gesmolten. Het plastieken bakje waar de kruidenboter in zat begon ook al zijn integriteit te verliezen. Gesmolten boter is nog niet zo erg (goed bruikbaar als dip), maar gesmolten plastic is echt ongezond. Verder zoals altijd top kwaliteit!

W Faber
8 junho 2022

Ze waren niet zo warm meer

Albert Bos
6 junho 2022

Goed en lekker eten

Harry Honderd
6 junho 2022
Hommes
4 junho 2022

Snelle bezorging maar helaas was het eten koud.

Smedes
3 junho 2022

Goede Kwaliteit en smaak bezorging op tijd zoals bevestigd

Mirjam Wijma
29 maio 2022

De smaak was goed het kwam alleen drie kwartier later en het was lauw

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bianca boonstra
29 maio 2022

Patat was koud

Ellen
29 maio 2022

Gesmuld van onze pizza en pasta!

Die Ene
28 maio 2022

je moet ook 3,5 sterren kunnen geven, maar de pizza was lekker.

S.
26 maio 2022
Oos
24 maio 2022

Afhalen, moesten erg lang wachten op de pasta, pizza was koud

HenK
20 maio 2022

Bezorger ontdekte bij openen doos dat de helft van onze bestelling er niet in zat. Binnen 5 minuten opgelost, top. De shoarma was niet lekker. De pizza’s oké maar iets te stevig en weinig champignons. Wel veel salami! Onze ervaring: van alles is kip Döner meest aan te raden.

D
16 maio 2022
Bosman
14 maio 2022

Het eten kwam een half uur later dan de aan gegeven tijd, verder was het eten wel lekker

Martine Teeninga
29 abril 2022

Heerlijk gegeten!

C
28 abril 2022

Lekker en snel ondanks de drukte van koningsdag

Rianne
27 abril 2022
Holwerda
25 abril 2022
Annelies
24 abril 2022

Pizza was niet warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Boris Brontsema
22 abril 2022

Pizza had veel te veel kaas, daarnaast nog niks gekregen een uur na de afgesproken tijd, waren ze de bestelling vergeten. Gaat al voor de zoveelste keer fout.

Scooter
19 abril 2022
Noordhorn
18 abril 2022

Patat was nog rauw en de doner aangebrand … er was gewoon weinig aandacht aan besteed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Harry
17 abril 2022

Snel en warmt top van jullie pizza was lekker

Esther
15 abril 2022

Lekker eten en lekker snel bezorgd!

Anomiem
15 abril 2022

Meer dan een uur gewacht op een doordeweekse dag en het eten was compleet koud en absoluut niet lekker!! Waardeloos… wij bestellen hier niet meer

Fleur
7 abril 2022

Goed eten! Erg aan te raden!

Robert
4 abril 2022

Top, positief verrast met lekkere pizza’s. Ze waren goed warm wat de vorige keer minder was. En op tijd geleverd binnen het uur. Complimenten en een aanrader voor de pizza liefhebber.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gh
2 abril 2022

Kleine hoeveelheid in zilverfolie grote stukken lasagne zijn beter gewent van jullie

Ellis
1 abril 2022

Pizza was prima, pasta miste smaak.

Pizza liefhebber
19 março 2022

De Calzone alla gorgonzola en Carbonara speciale waren goed belegd, beter dan voorheen. Top! Helaas was de carbonara koud terwijl ik maar 5min later was bij het Derde perron. Positief was wel weer dat ik de pizza’s binnen 25 min kon ophalen.

Diana
17 março 2022

Viel tegen. Dezelfde pizza besteld als eerder, maar was behoorlijk minder lekker

BaKo
14 março 2022

Nieuwe eigenaar op deze zaak. Vorige top. 4 wkn geleden 1e x 2 pizza besteld en bezorgd. Anders dan gewend.. 2 wkn geleden opgehaald en zag ik verandering. Blije vriendelijke koppen. Hun mijn opmerkingen over 1e bestelling mondeling medegedeeld. Kocht nu 2 pizza's die goed krokant en warm waren. Gisteren 2 pizza's laten bezorgen. Werden gebeld of het eerder mocht. Oké. Op tijd gebracht maar niet echt warm, eentje lauw. Gebeld. Jammer.....dat vonden wij ook. Dus let erop dat als ze uit de oven komen niet te lang op bezorging liggen te wachten. Hoop op voortzetting "oude" kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bart
12 março 2022

Top gerechten. Alleen jammer dat je niet één kapsalon kan laten bezorgen + de salade en olijven krijg ik niet de strot door.

baukje munting
12 março 2022

als ik een calzone bestel en wil deze niet dubbelgeslagen breng dan niet een dubbel geslagen en zeg niet dat een calzone zo hoort . Voorheen kon het ook altijd zo en uiteindelijk een uur later aan tafel. Heel vervelend. Ik heb trouwens niet de indruk dat jullie iets doen met reviews.

Luc Wieldraaijer
11 março 2022

Heerlijke pizza’s, rijkelijk belegd. Artisjokken met harde stukken erin is iets ter verbetering. Wachttijd van meer dan 40 minuten na afspraak ( zelf afhalen ) moet echt beter. Wel gecompenseerd, maar niet wenselijk

Bert Wolf
9 março 2022
Gert
7 março 2022

Was heerlijk pizza's

Jan smit
7 março 2022

Heerlijke eten ..snel bezorgen goed service 👍👍👍

Annemiek Bos
6 março 2022

Het eten was lekker en nog warm en de bezoeging was prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koos Brander
5 março 2022
Henk
5 março 2022

Dynamite besteld, zowel Pizza bodem als ingrediënten lijken gewijzigd, sindsdien minder lekker dan voorheen.

J.J.Cruiming
28 fevereiro 2022

de pizza's waren niet heet maar lauw de deegbodem was slap en klef erg jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

johanna croeze
28 fevereiro 2022

zag er goed uit en lekker van smaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dennis
27 fevereiro 2022

Pizza’s waren niet super warm, wel smakelijk. Bezorgtijd werd aangepast naar 1945 in plaats van 1915 en ineens in 1925 toch de bezorger.

Van der heide
27 fevereiro 2022

Altijd goed

B.A. munting
26 fevereiro 2022

Ik zou nr. 12 bestellen (niet dubbelgeslagen) waarschijnlijk heb ik 13 op de computer ingevuld, jammer dat ik niet gebeld ben dat ik geen calzone besteld heb maar een carbonara, Dit kom je pas te weten als je thuis ben dat het de verkeerde is.

Rinke
24 fevereiro 2022

Het was best lekker maar je merkt dat ze het druk hadden. Iets teveel kaas en iets te kort in de oven. Dus beetje zachte korst en iets te afgeplamuurd met kaas. Ze waren qua bezorging iets verlaat maar ik werd keurig gebeld. Dat was zeer netjes!

Scooter
21 fevereiro 2022
Martin
20 fevereiro 2022

De pizza zou om ongeveer 18.05 worden bezorgd. Deze kwam alleen 40 minuten later. De pizza zelf was niet lekker. De kwaliteit verschilt erg vaak de laatste tijd. Nu was de pizza te kort in de oven geweest. Het deeg was nog niet gaar en te dik. De verschillende soorten kazen pizza was niet lekker en smaakte alleen maar naar gorgonzola. De andere kazen zijn er waarschijnlijk overheen gevlogen. Ik vind het spijtig om te zeggen maar wij gaan na de zoveelste teleurstelling nu toch echt bij de andere pizzeria's in Zuidhorn bestellen. Jammer ...

Vincent Ottens
20 fevereiro 2022

Gisteren voor de derde keer sinds de overname besteld bij het derde perron. We hadden om 17:00 uur besteld, pas tegen 18:45 werd bezorgd. Dat is is voor een gezin met kinderen veel te laat. Tevens is dit al de derde keer op een rij dat het zo laat wordt bezorgd. Vorige keer was het zelfs meer dan 2 uur wachten. Dit is voorlopig de laatste keer dat we hier bestellen. Ik hoop dat ze de planning op orde krijgen, want het eten is meestal wel oké

Bron
20 fevereiro 2022

Zeer karig belegde pizza. We hadden per pizza 4a5 verschillende gerechten extra toegevoegd, bij elke pizza, (gemiddeld 8 tot 10euro per pizza extra betaald) maar ik vraag me af , als we die extra’s er niet overheen betaald hadden, twat voor pizza er dan overgebleven was. Ik verwacht van 2 pizza’s voor 42euro, wel meer beleg en zeker als je er zoveel extra voor betaald hebt. En dan heb ik het nog niet gehad over de taaie doorgebakken, smakeloze ossenhaas (extra besteld terwijl het ook op de standaard ingrediëntenlijst van de pizza stond….zooo weinig voor 2.50 extra maar in dit geval niet erg vanwege de smaak en taaie structuur. Kortom een tegenvaller aan tafel, jammer gemiste kans. De bezorger was vriendelijk en op tijd!

Hoi
19 fevereiro 2022

Sinds kort heeft de pizza een andere smaak. Zijn de pizza’s ontzettend vet en dus minder lekker! Erg jammer

Madison Blei
18 fevereiro 2022

Bezorging was super snel, pizza's waren niet zo warm helaas.

Francois
18 fevereiro 2022
Mn
14 fevereiro 2022

Heerlijke pizza, goede bodem. Warm en snel bezorgd.

Tonny Croezen
13 fevereiro 2022

Als vanouds... Snel geleverd en warm gelukkig..!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laura
13 fevereiro 2022
Robert
13 fevereiro 2022

Bestellen en betalen via de site gaat zonder problemen, bezorging een kwartier sneller dan aangegeven en het eten was heel lekker! Heel erg fijn dat er zo’n uitstekende pizzaria in Zuidhorn is👍

MG
12 fevereiro 2022

Helaas, pizza was lauw. Smaak was prima.

Ate
12 fevereiro 2022

Helaas was de pizza al koud toen hij bezorgd werd!

Martijn
11 fevereiro 2022

Makkelijk online bestellen, precies op tijd klaar en heerlijk gegeten! Top service en heerlijk eten.

Antje
11 fevereiro 2022

Was heerlijk

R&S
9 fevereiro 2022

Snel geleverd, warm, lekker en genoeg! Complimenten

Fenna
9 fevereiro 2022

Rond 16.50u online besteld. Daarna meteen een mail met de verwachte bezorgtijd, 17.55u. Online kun je aangeven hoe laat je de bestelling ongeveer wil, of aanvinken "zo snel mogelijk " Deze optie aangevinkt. Om 17.55u geen bezorging, prima, wachten we nog even. Uiteindelijk om 18.45u de bezorging! Pizzas dienden wel weer even opgewarmd te worden. Van het plaatsen tot de bezorging was bijna 2 uur later....als dat de term " zo snel mogelijk " betekent, dan weet ik niet of ik weer bestel

Iwan
6 fevereiro 2022

Bezorgtijd was 1800, om 1900 gebeld waar het bleef, had gevraagd om een melding als het 30 minuten over tijd was….moest het nog komen, gedoe met de website?! Komt er zsm aan met Fanta van het huis voor het ongemak, om ca 2000 was het eten er, zonder Fanta. Dat komt niet overeen met van mijn eerdere ervaringen met het Derde Perron, erg jammer. Moest maar klagen in de review, jammer dat het zo moet. Vreemd dat het aan de site ligt terwijl mijn complete order al in de ochtend was verwerkt en bevestigd en na mijn belletje waar het bleef ook gewoon werd voorgelezen. Het spijt me om dit op te schrijven, het eten is prima, maar vandaag was qua service niet best/belabberd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Viola
5 fevereiro 2022

Bezorging duurde anderhalf uur. Best lang, maar een goed teken.

B
5 fevereiro 2022

Ik heb een kapsalon besteld en die was helaas niet zoals ik gewend ben. Er zat groffe sla op, rucola bladeren ipv netjes gesneden sla. Het was net of er hele spinazie bladeren op lagen. Dat vond ik niks. Qua vlees leek er ook minder in te zitten dan anders. Het smaakte wel maar was niet van de kwaliteit die ik van het derde perron gewend ben.

W.Sprenger
4 fevereiro 2022

Prima pizza's en bezorging op afgesproken tijd.

Boomsma
4 fevereiro 2022

Bar en bar slechte ervaring, de aller laatste keer voor ons. Shoarmaschotel en kapsalon doner besteld, shoarmaschotel was lauw en de patat was slap. Het broodje kon je iemand mee ‘doodgooien’. Ook dreef de shoarma in veel vet en vocht. De kapsalon doner was helaas koud, ook was de patat onwijs slap. Het is wel eens beter geweest, maar dit.. geen goed woord voor over.

Snijder
4 fevereiro 2022

We bestellen vaker, kwaliteit goed. Wel altijd een wachttijd van minimaal 60-90 minuten. Pizza’s waren deze keer minder warm dan andere keren, helaas.

R.R.K Balesar
4 fevereiro 2022

Vriendelijk nieuwe eigenaar. Lekkere pizza, precies zoals gevraagd, extra pittig.

Koos Brander
30 janeiro 2022

graag wat meer kruidenboter bij het brood.

Erwin van Dellen
29 janeiro 2022

Pizza’ s waren niet echt warm en de Calzone was op de bovenkant zwart verbrand.

Wobbe
29 janeiro 2022
Jan langelo
23 janeiro 2022

Was weer uitstekend goed verzorgd en lekker 👍👍👍💪

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

K Top
22 janeiro 2022

Graag zou ik bij een afwijkende tijd van plusminus 50 min later een melding via app of mail ontvangen . Telefoon mag ook ... Wel zo handig .. dit was wel erg laat. Pizza verder prima ... Maar bezorgen duurde dit keer wel erg lang ondanks de vroege bestelling van twee uur vooraf

Dorien
22 janeiro 2022

Kipshoarma en shoarma besteld, maar heerlijk hoor, met lekker broodje, lekkere saus, prima beetje salade erbij. Frietjes met lekkere kruidenmix. Prima !

johanna croeze
22 janeiro 2022

voor de 2 keer geen salade bij de 2 schotels

Bianca Hoekstra
16 janeiro 2022

Het eten is heerlijk! Ook nog warm bij bezorging. Bezorging prima op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hanneke
13 janeiro 2022

Super snel geleverd. Pizza 🍕 rijkelijk belegd, luchtige bodem en warm bezorgd. Top

Arnold Roossien
9 janeiro 2022
Anoniem
9 janeiro 2022
S
9 janeiro 2022
Maaike
8 janeiro 2022

Goede pizza's, komen heet op locatie aan, aardig op tijd, druipt niet van het vet, goed belegd, prijs kwaliteit prima.

Janny
2 janeiro 2021

De smaak van de pizza's was prima. Maar ze waren bijna koud toen ze afgeleverd werden. Bovendien zat er bijna anderhalf uur tussen moment van bestellen en bezorgen. Dat vonden we wel erg lang. Natuurlijk begrijpen we dat het druk kan zijn, maar het is jammer dat het ten koste van de kwaliteit gaat. We zullen niet zo snel weer een pizza bestellen op basis van bezorgen.

Henk
2 janeiro 2021

Het kwam driekwartier te laat zonder dat men ons daarvan op de hoogte bracht.

Dorien
1 janeiro 2021

Makkelijk bestellen, lekker eten en snelle bezorging!

Bert Plaat
31 dezembro 2021

Heerlijke pizza maken ze bij het Derde Perron in Zuidhorn. Levering is op tijd en plezierig. Aanbevolen!

Ate
27 dezembro 2021

De t bestelde pizza’s waren heerlijk. Helaas waren de pizza’s niet in 8 punten verdeeld zoals ik had gevraagd🤭

Harry
26 dezembro 2021

Lekker en optijd klaar!

Bina Koster
24 dezembro 2021

Olijven ontbraken helaas, jammer

Kai
24 dezembro 2021

Waren twee lekkere pizza's. Werd bezorgd met beetje vertraging, maar niet bezwaarlijk hoor. Vind altijd wel reëel om wat marge aan te houden. We hadden wat extra topping besteld. Werd royaal belegd. Top!! Smaken verschillen, ik vond de korst van de pizza's deze keer net even te hard. Maar al met al een aanrader en we gaan binnenkort voor onze derde order! Fijne dagen gewenst.

Rietsema
20 dezembro 2021

Ruim 40 minuten na het gekozen tijdstip (wat de eerst mogelijke was en al 1+ uur wachten, dus in totaal bijna 2u na bestellen) kwam ons eten. Aardige bezorger! Eten was goed warm. Pizza’s lag héél veel kaas op, totaal niet in verhouding tot de hoeveelheid van andere ingrediënten. Smaak oké. Dönerschotel ontbrak de salade en de patat was slap. Patat was wel lekker gekruid, niet te zout.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ko
18 dezembro 2021
Greuter
15 dezembro 2021

Helaas, altijd zo tevreden. De pizza was nu een half uur te laat. Alle beleg was naar 1 kant gegleden en hij was lauw. Nee, was geen succes dit keer….

jan vondeling
15 dezembro 2021

de pizzabodem was om uit te wringen zo week en er zat een een aparte bijsmaak op de vispizza. heb al veel vaker een vispizza gehad van het derde perron hier kon je je vingers bij opeten zo lekker. deze heb ik voor de helft weggegooid

Tonny Croezen
12 dezembro 2021

Prima gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

baukje munting
11 dezembro 2021

de Calzone had erg droge randen, die waren eigenlijk niet te eten. De rest was voortreffelijk!!

P
11 dezembro 2021

Anderhalf uur gewacht maar dat was normaal Met de drukte. Pizza’s waren goed helaas ontbrak de salade die besteld was. Vriendelijke bezorger. We bestellen binnenkort weer. Goed weekend

Y Engwerda
11 dezembro 2021
Arie
6 dezembro 2021

Het eten was weer uitstekend en de bezorging keurig op tijd.

-
6 dezembro 2021

Duurde halfuur langer voordat het er was

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kar
5 dezembro 2021
Arjan
4 dezembro 2021

Droge korst en bodem, verder prima van smaak en snel bezorgd.

Ronald Timmerman
29 novembro 2021
Daniëlle
28 novembro 2021

Nooit geen negatieve ervaringen, het was weer super alleen jammer van de sla.. had er duidelijk bij staan “zonder sla”

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pieter
28 novembro 2021

De indicatietijd die je aan kan geven wanneer je het bezorgd wil hebben kunnen ze beter weglaten, hebben ze in ons geval nog nooit gehaald. Minimaal 40 minuten later dan aangegeven. De calzone speciaal met gorgonzola was altijd een heerlijke pizza. maar waarom hij speciaal is en waarom de Gorgonzola benoemd staat, ik kan de vinger er niet opleggen. In slechts 1 hapje heb ik gorgonzola weten te ontwaren, niet speciaal… Heb al eerder hier over een bericht achtergelaten, ga er vanuit dat er deze keer ook niets mee gebeurd. Jammer.

Pien Kolkman
28 novembro 2021

Het eten was lekker!

Vd pers
28 novembro 2021

Lekkere pizza’s. Helaas 2 uur voordat de pizza’s gebracht zouden worden. Uiteindelijk opgehaald

Lara
25 novembro 2021

Het eten was koud, we hadden patat besteld en deze was verpakt in aluminiumfolie, opzich geen probleem maar de patat had er veel te lang ingezeten. Helemaal slap. Ook de pizza’s waren koud. Normaal is het eten wel heel goed dus erg jammer :(

Rickert
25 novembro 2021

Pizza was verbrand, bodem was zo goed als verdwenen.

Nico Kloosterhof
24 novembro 2021

Beste Mobarsham, er zat dit keer weinig tot geen romige saus in de pasta, 1 gerecht bijna geen ingrediënten als kappertjes, vlees, en helemaal geen zongedroogde tomaten meer, maar gewoon verse tomaatjes, het is wel beter geweest. Misschien een offday? Wel graag kwaliteit blijven leveren. Dan blijven we bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jo de Feber
23 novembro 2021

Grijpskerk Veel keuze. Goede service. Op tijd. En heerlijk eten.

bert wolf
22 novembro 2021

mooi op tijd en heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Minke Carsouw
22 novembro 2021

Normaal gesproken is het altijd prima! Behalve gisteravond, bestellingen kwam 3 kwartier later dan de verwachte bezorgtijd.. en geen spinazie en ei in de dubbelgeslagen pizza wat wel besteld en betaald is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G Van Dijk
22 novembro 2021

Eten was heerlijk, goed warm, en optijd bezorgd, netjes gedaan toppers 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nynke
22 novembro 2021

Heerlijk gegeten, bezorging was op aangegeven tijdstip.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

N M
21 novembro 2021

Wederom geen salade bij mijn bestelling!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karen
21 novembro 2021

Pizza en salade met brood besteld. Eerst een bezorger ad deur met de mededeling dat 'deze pizza nog vergeten was' terwijl ik nog helemaal niks had. Salade kwam later en de pizza van mijn dochter was koud. Lekker maar koud.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Langelo
21 novembro 2021
Tineke
21 novembro 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bernhard
21 novembro 2021

18:30 besteld. Verwacht was 19:30 bezorging en hij kwam om 20:30. Maar....ze waren ontzettend lekker dus goed bereid kost even tijd .

Pennings
20 novembro 2021

Het eten was heerlijk...maar kwam wel 1 uur te laat....

J.j.
18 novembro 2021

Het eten was heerlijk. Al jarenlang klant en weinig op aan te merken! Die lange knappe jongen in de keuken met zwart haar maakt een bezoek aan het derde perron altijd extra leuk

Dol
15 novembro 2021

Om18 uur zou het bezorgd worden het werd echter 19.30. Jammer dat er geen overleg was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

yvonne scheeringa
15 novembro 2021

het is erg jammer dat voor de 6e keer het bestelde eten veel en veel te laat komt. of je nou vroeg in de middag al besteld voor de avond of later maakt niks uit. je kunt op de site een tijd aan geven wanneer bezorgt nou dat kunnen jullie er beter afhalen want elke keer komt het zeker een uur of anderhalf uur later. zeeeeeeeeer slecht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van der Tuin
13 novembro 2021
R
13 novembro 2021
Henk en Jannie Horst
13 novembro 2021

Goed eten , en vriendelijke bezorger

Leistra
13 novembro 2021

Super lekker, en snel bezorgd.

Kai
12 novembro 2021
Iean
9 novembro 2021

Wederom heerlijk gegeten! Ga zo door, groet, Iwan

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Brussel
6 novembro 2021

Alles ok!

Richard
6 novembro 2021

Super snelle levering en goed gegeten!

R.Renkema
5 novembro 2021

Prima pizza's en ondanks het grote aantal goed op temperatuur.

Hannie
5 novembro 2021

Ruim voldoende en lekker warm eten. De vorige keer niet compleet deze keer gelukkig wel. Echter kwam het eten ruim een half uur later dan besteld. Maar kregen excuses van de bezorger.

IO
5 novembro 2021

Bijna 2 uur moeten wachten op bezorger helaas.. Maar de pizza was lekker.

Sanne
3 novembro 2021

Missen de komkommer en tomaat in de kapsalon. Pizza erg lekker.

Dlohtreb
2 novembro 2021

Heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

Jan Oomkes
1 novembro 2021

Goede prijs kwaliteit verhouding en op goede temperatuur op afgesproken tijd geleverd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hijum
1 novembro 2021

Eten was weer verrukkelijk. Miste alleen de uiensaus die ik besteld had !! Had wel 2 knoflook extra waar ik niet om gevraagd had

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jos
31 outubro 2021

Echt half uur later en koud. ( PS de Pizza was goed)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam. Klomp
31 outubro 2021

Om half 7 eten besteld en half 8 als bezorgingstijd ingevuld. Vlak na de bevestiging werd de verwachte bezorgingstijd verandert in 07:50. Prima, geen probleem, maar wel jammer dat de bezorger dan pas om 08:30 aan je deur staat. Het eten was wel weer heerlijk!

Richard M.
30 outubro 2021

Helaas werd één van de vier pizza’s bezorgd alsof deze in een achtbaan had gezetten. Alle ingrediënten lagen ernaast. Dehalve doos en de andere pizza’s eronder waren nat. Helft van de pizza weggegooid.

Astrid
25 outubro 2021

Heerlijk gegeten, lekker snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
24 outubro 2021
Ilona
23 outubro 2021

Het eten werd mooi op tijd bezorgd. Smaak was prima! De kapsalon shoarma miste de gesmolten kaas. Ook was de patat naast de shoarma geserveerde. Beetje jammer. Het leek op een gewone patat met shoarma.

M. T.
21 outubro 2021

Helaas geen salade bij geleverd en geen spek in de saus. Wat wel kwam was zeer goed zoals gewoonlijk :)

Sijtze Bakker
18 outubro 2021

super snel geleverd, goede kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geke
18 outubro 2021

goed heet, lekker, afgesproken tijdstip,makkelijk te bestellen, te betalen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

JHP
17 outubro 2021

Eten was heerlijk. Werd helaas een uur later bezorgd dan afgesproken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A g
16 outubro 2021

Half uur te laat en 1 pizza was zwart deze keer ging het niet goed.

Piet Jansen
16 outubro 2021

Bezorging sneller dan het licht, eten uitmuntend en personeel om door een ringetje te halen. Kortom, een dikke duim!

Harry
15 outubro 2021

Bij de bestelling was men de salade vergeten, niet de eerste keer, kan gebeuren, waarop ik heb gebeld en de bezorger kreeg de schuld, en daar bleef het bij, er werd niet gedacht in een oplossing oid

Berend Hofman
14 outubro 2021

De pizza was lekker, warm , ze kwamen op de afgesproken tijd

Roelof van der Heide
14 outubro 2021

Het eten was prima, maar net als de voorgaande keer ontbrak de salade. Wat ik dan jammer vind en ook best wel vervelend, is dat ik dat de vorige keer ook heb aangegeven en dat je daar dan geen reactie op krijgt. Waarom wordt er eigenlijk om een beoordeling gevraagd!?

Jan Langelo
10 outubro 2021

Was weer overheerlijke pizza Ga zo door groetjes fam langelo.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
10 outubro 2021

Helaas gaat de kwaliteit van het eten achteruit, terwijl de prijs steeds hoger wordt. De pizza's worden karig belegd en bv de vegetarische pasta smaakt naar groentesoep. Geen romige saus te bekennen. Erg teleurstellend

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dre
10 outubro 2021
Nicolette
10 outubro 2021
Margreet van Dam
10 outubro 2021

Heerlijk gegeten. De pizza's en pasta waren lekker warm. Helaas ontbrak de zalm op beide pizza's nummer 24. Daardoor geen vijf sterren.

Tuinstra
4 outubro 2021

Meer dan een half uur te laat met bezorgen dus dit was 1 maal dat ik hier bestel en niet weer

Esmee
4 outubro 2021

Patat was slap , mixed grill zat weinig smaak aan en de blikjes drinken waren aan de buitenkant helemaal vies

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

jan vondeling
3 outubro 2021

prima bedrijf heerlijke goed gevulde en belegde pizza's een aanradertje

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De boer
3 outubro 2021

Iets kortere bezorgtijd zou wel fijn zijn …

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E.P.C. Dokter
3 outubro 2021

Het eten smaakte wederom heerlijk.

Tim van Hijum
2 outubro 2021
Ans
30 setembro 2021

Heerlijke pizza. Goed belegd. Vlot bezorgd.

Dre
16 setembro 2021
D
13 setembro 2021
Freerk
13 setembro 2021
Meta
12 setembro 2021

Snelle bezorging erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Drenth
12 setembro 2021
Johan D
12 setembro 2021

Gister kapsalon en tortellini vegeteriana besteld, laatste kost 10€ maar is echt veel te weinig vier happen en op echt slecht voor die prijs

Baukje Munting
11 setembro 2021

alles was perfect!!

Martine
11 setembro 2021

Tot nu toe (al een paar jaar) altijd pizza's en pasta besteld: uitstekend. Vandaag zin in broodje shoarma. Bezorging was super (sneller dan verwacht). Eten op zich ook prima, maar vond het jammer dat er niet een echt ouderwets pita/shoarma broodje bij zat 😉.

Andries
10 setembro 2021

Lekkere pastas en pizza's, vlotte en nette bezorging en prima prijzen.

Roelof van der Heide
9 setembro 2021

Heerlijk gegeten! Complimenten voor de kok. Maar wel jammer dat de salade ontbrak en dat terwijl de prijs niet mals is.

Jo de Feber
6 setembro 2021

Goede site Prima levering

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martha
2 setembro 2021

Ik genoten van mijn pizza

Bastian Kleine
29 agosto 2021

Pizza’s waren erg lekker. Maar we zaten met kinderen te wachten, 1,5 uur tussen bestellen en bezorgen is wel erg lang.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Scooter
29 agosto 2021

Heerlijke pizza’s, bezorging 15 minuten later dan afgesproken, maar deze keer wel met excuses!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Postema
29 agosto 2021
Iwan
29 agosto 2021

Alles top, lekker, (meer dan) genoeg en nu ook iets eerder dan de afgesproken tijd, kortom: Helemaal goed!!!

Paula
25 agosto 2021

1ste keer besteld en blij verrast. Pizza's waren heerlijk en de spareribs om te smullen. Dat wordt snel weer bestellen. Bezorger was er ook rond de afgesproken tijd. Dus jullie hebben er nieuwe klanten bij.

Gerbrig
23 agosto 2021
N.M
23 agosto 2021

Eten was niet erg warm En wéér geen salade!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Syl
21 agosto 2021
Iwan
16 agosto 2021

Bezorging was hal uur na geplande tijd, dat vonden wij wat te lang, marge van 15 minuten is voor ons ok, anders even een berichtje dat het langer gaat duren

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B.K.
16 agosto 2021

Keurig op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. Warme krokant gebakken goed belegde pizza. Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronald
16 agosto 2021
Esther
15 agosto 2021

Eten was lekker, de service en wachttijd na bestelling via internet was minder goed. Ik haalde het zelf af op de afgesproken tijd, er werd slecht/niet gecommuniceerd dat het langer duurde en ik stond uiteindelijk nog 20 minuten te wachten op mijn bestelling. Bij het overhandigen van het eten kon er nog wél een 'bedankt voor het wachten' af. Jammer..

Marion
15 agosto 2021

Bezorging te laat. Pasta smaakte flauw, weinig tomatensaus en weinig kaas. Pizza was oké.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W Graeler
15 agosto 2021

Slappe taaie pizza, korsten van een pizza horen knapperig te zijn

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vogel
15 agosto 2021
Schuiling
15 agosto 2021

Pizza,s heerlijk! Bezorging correct!! Hebben wel meer dan een uur moeten wachten, klein min puntje

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michiel
13 agosto 2021

Bezorging altijd keurig op tijd. Kip doner is lekker

Pieter Vrieling
13 agosto 2021

Harde rand en ingrediënten op de pizza weinig smaak. Indruk dat de pizza of te lang of twee keer in de oven had gelegen. Jammer.

Brinksma
11 agosto 2021

Heerlijke pizza's

Henk Bakker
10 agosto 2021

Lekkere pizza, vlot bezorgd door aardige bezorger

Jan
9 agosto 2021

Heb 2 uur gewacht op mijn bestelling

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ralph
9 agosto 2021
Henk
9 agosto 2021
Arie
8 agosto 2021

Eten is prima en zeer vriendelijke bezorger.

M. Wiersm
5 agosto 2021

Ze waren 1 uur te laat met het bezorgen en het eten was ook niet best.

Simone
1 agosto 2021

Het was geen lekkere maaltijd ,brood hoort gevuld te zijn dat was niet en was erg uitgedroogd papat super taai.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zeg ik niet
1 agosto 2021
Grietje Bodegraven
31 julho 2021

Lekkere pizza! Precies op tijd.

J. Pennings
29 julho 2021

Jammer van spareribs. En ook ontbrak de salades bij onze vleesgerechten

Alkema
26 julho 2021

Super snel geleverd en heerlijk warm gegeten

Scooter
26 julho 2021

Helaas, niet zo tevreden als anders. Bezorging 3 kwartier later dan afgesproken, en blijkbaar waren de artisjokken op, want op mijn pizza, del seniore, lagen grote hoeveelheden courgette en aubergine, maar geen enkele artisjok. Kan gebeuren, maar laat het dan even weten, bijvoorbeeld via de bezorger. Jammer…

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Margriet
25 julho 2021

De pizza BBQ chicken had meer smaak mogen hebben. Verder heerlijk gegeten. Ook de pasta was zeer goed.

Albert
25 julho 2021

Bezorging was op tijd. Pizza's waren heerlijk! (Nu nog vegan opties toevoegen aan de kaart.)

Gerrie ten klooster
24 julho 2021

De patat was koud dit hebben we aan de hond gegeven. De pizza was lauw en zijn we nu weer aan het opwarmen. En de spare Ribs hebben we snel opgegeten omdat ze anders helemaal koud zouden zijn. De bezorging was een half uur later dan jullie hadden opgegeven. Ik wil echt niet zeuren maar deze levering was qua smaak prima maar voor de rest nietgoed. Ik hoop dat u contact opneemt met mij . Gr. Gerrie.

Karin
24 julho 2021

Héérlijk pizza's, snelle service.

joute venhuizen
23 julho 2021

zoals altijd: uitstekende kwaliteit - voortreffelijk eten!

Jan Boersma
23 julho 2021

Als we ter plaatse hadden gegeten, hadden we het terug gegeven. De patat was prima, maar de kip was aan één zijde zwart verbrand i.p.v. bruin gebakken. Ook was de kip veel te zout, we hadden de neiging het af te spoelen onder de hete kraan.

Wegter
22 julho 2021

1 uur te laat bezorgd, na een belletje.

Eva
22 julho 2021
Laura
19 julho 2021

Heerlijke pizza, moest nog even wachten tot ze klaar waren maar dan heb je ook wat

Fedde
18 julho 2021

Bestelling in de middag geplaatst meer dan een halfuur te laat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

yvonne
18 julho 2021
Danielle
15 julho 2021
Sandra
13 julho 2021

Op tijd besteld, tijd was bevestigd, wederom een half uur later dan aangegeven. Uiteindelijk prima/begrip voor, het is een weekenddag. Wel erg teleurgesteld in de lasagna, de opmerking is daarnaast ook niet gelezen, maar de enorme hoeveelheid kaas is echt te veel aan het worden (zelfs voor een kaasliefhebber), weinig ruimte voor de bolognesesaus. Voor mij niet meer helaas. De shoarma schotel was wel erg lekker!

Reinard
10 julho 2021

Snel bezorgd en lekker gegeten

N.M