Reviews from Derde Perron Zuidhorn

Recent reviews

4.0
Bianca
17 June 2024

Het eten is lekker

Marijke
13 June 2024

Perfect!!! Pizza was heerlijk!! Goed gekeken ook naar de opmerkingen en perfect gebakken !! Vlotte bezorging en vriendelijker bezorger!

Mart Jansma
10 June 2024

Tonno erg waterig, Parmaham leek als het heel lang gelegen had!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B
9 June 2024
Jinny Van den berg
8 June 2024

de korsten van de pizza waren erg verbrand. heb er foto's van. voor de rest prima :)

BaKo
3 June 2024

Zoals mijn pizza's altijd hier zijn! Picobello!! Vriendelijk personeel.

Koos
1 June 2024

bestelling te laat. gebeld en zeer onprettig antwoord gehad. Daar ben ik nietvan gediend. Was de laatste keer, wel jammer want het eten was goed.

Derktje Van der heide
1 June 2024

Lahmacun was erg verbrand en hard en weinig kip

Marije
27 May 2024

Zat helaas geen paprikasaus in :(

Wietse
26 May 2024

De bezorging was deze keer redelijk op tijd, integenstelling tot de vorige keer. Toen moesten we bijna 2 uur wachten. Helaas zat deze keer de kip hawaii meer aan de aluminium folie geplakt dan in het bakje. De patat was erg slap en niet lekker. Valt me op dat de kwaliteit wel steeds achteruit gaat. Dit is jammer want de kwaliteit in het verleden was echt top.

JB
26 May 2024

Het eten was erg lekker. Maar de bezorging duurt veel en veel te lang. Heb zo snel mogelijk aangegeven, en nog duurt het langer dan een uur. Daarbij nog 10 minuten na de doorgegeven tijd geleverd.

Huizing
24 May 2024

Met jn complimenten. Alles was top. Die kruiden op de patat zijn echt super.

Kirsti
21 May 2024

De pizza was wel okee, we moesten er alleen bijna een uur op wachten...

Kuiper
20 May 2024

Bestelling was een half uur later dan de verwachte bezorgtijd ( 2 uur na de besteltijd. De pizza die erbij zat was koud.

Antje
19 May 2024

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pascal
19 May 2024
Joost
17 May 2024

De lasagne was een grote homp deeg. Echt niet ok.

Peter
16 May 2024
Scooter
13 May 2024

Heerlijke pizza, maar een half uur eerder bezorgd dan gewenst. We waren er nog niet helemaal klaar voor…

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michael
11 May 2024
Erik
10 May 2024
Ellen
5 May 2024

Heerlijk, vooral ook fan van het broodje kruidenbroodje

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Vries
5 May 2024

Het was heerlijk

Antje
4 May 2024

Was weer heerlijk

Tinus Jongeling
1 May 2024

Het vlees van de kipsaté was verbrand. Niet te eten. We het weggegooid. Normaal is het heerlijk. Maar dit mag je toch niet meegeven aan een klant! Slechte beurt. Teleurstellende maaltijd!

Peter
24 April 2024

Het was ok patat was wat.flauw. en geen saus. Volgende keer beter. Bezorging half uur eerder dan aangegeven dus top

Rinke
22 April 2024

Helaas was de bestelling incompleet, maar dat werd snel opgelost (döner zonder broodje is niet hetzelfde). Het eten was prima, alleen door het niet meebezorgen van een broodje was voor één van de eters het eten koud. Volgende keer beter!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joan de Vos
19 April 2024

Tiramisu prima, pizza bodem niet zo knapperig, maar zware boterham

Jansma
14 April 2024

Onze 3 pizza’s waren snel klaar! Salami was prima, maar op de Formaggio en de bambino zat te veel kaas. Daardoor werd het te vet en te machtig.

Viola
12 April 2024

Dit keer 3x ossenhaas Alla Romana besteld. Het vlees was volledig gaar en taai. Ook was het voor de helft flink aangebrand. Echt doodzonde. Ik kan niemand dit aanraden. De bezorging was een half uur later. Ben ik ook niet van het Derde Perron gewend. Volgende keer weer pizza, want daar is nooit wat mis mee.

-
12 April 2024
W.Sprenger
8 April 2024
Han
4 April 2024
Henk Bos
1 April 2024

Lekker!

Rick
1 April 2024

Kwaliteit was goed en de pizza smaakte top, maar meer dan anderhalf uur wachten op 3 pizza's terwijl maximaal een uur doorgegeven was is erg lang

Ikke
31 March 2024

Beetje teleurstellend en anders dan wat ik vroeger gewend was. De pizza was vooral erg zompig en nat. Over het algemeen een teleurstellende ervaring

Bert
29 March 2024

Twee Pizza's besteld en keurig warm ontvangen. Niet alleen zien en ruiken de pizza’s fantastisch. Beide waren heerlijk, een dikke tien van ons👍🏻

de Haan
25 March 2024

Misten de knoflook saus ondanks dat we daar specifiek nog om gevraagd hadden.

Gijs smit
20 March 2024

Eten was echt heerlijk

Peter
20 March 2024
Wierenga
20 March 2024

Waar de pizza’s de vorige keer ruim een uur te laat werden bezorgd, zonder communicatie vanuit Derde Perron, waren ze deze keer slechts een kwartier te laat. Daar werd echter wel keurig over gebeld. De pizza’s waren heerlijk, en goed warm.

Hannah Bijlsma
18 March 2024

Lekkere pizza, goed gevuld! En mooi op tijd bezorgd door een aardige bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
17 March 2024

De salade zat er niet bij. Van de mixgril was 1 stuk vlees niet gaar. Vind het jammer dat er geen aardappel keus bijvoorbeeld wedges of gebakken aardappelen. Heb eerder besteld dat was prima . Deze keer dus niet.

Hendrika
11 March 2024

Snelle bezorging en goed warm en vers eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hoving
5 March 2024

Pluspunt : de bestelling was er veel eerder dan de doorgegeven geschatte tijd. In ons geval een pre, ivm hongerige kids.

Peter Boomsma
5 March 2024

Het was weer prima met de hoofdletter P

Jeroen
2 March 2024

Fantastische heerlijke spareribs!

Dontje
25 February 2024
Marc
25 February 2024

Eten was top! Klein minpuntje is dat ik oreo tiramisu had besteld was het bevroren! Ik snap dat het op vooraad moet zijn etc. Wel jammer

AJ Brander
25 February 2024

lasagne dreef het vet boven op , te veel kaas .

Antje
24 February 2024

Was weer heerlijk

Van Duin
21 February 2024

Goedenavond, Wij bestellen regelmatig en de kwaliteit is meestal prima. Ook dit keer was de lasagne weer heerlijk. Maar de ossenhaas was vrij taai (net is te gaar). En de bijbehorende friet vergeten bij te leveren (zoals ik meteen per mail heb doorgegeven). Misschien te druk vanwege de herfstvakantie? Overigens is de nieuwe salade met ananas erdoor lekker. Vers. En knapperig. Hopelijk volgende keer weer een complete maaltijd. 👋🏼

Peter Boomsma
20 February 2024
J . Enemark
19 February 2024

Uitstekend

Brink
18 February 2024

Lekker eten met snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hedy
17 February 2024

De pizza met vlees was erg zout. Zonder vlees prima!

Hett was weer lekker
12 February 2024
LT
11 February 2024

We hadden een donor schotel en shoarma schotel. Staat op de kaart met salade en saus. Deze zaten er NIET bij. Kregen dus alleen patat vlees en broodje. Teveel betaald voor wat we kregen. Erg jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fokke veenstra
10 February 2024

Pizza snel koud

Chester
10 February 2024

Prima pizza en keurig op tijd!

Homan
9 February 2024

Bezorging duurde langer dan verwacht

Peter Boomsma
31 January 2024

Prima dit keer weer.

AELTSJE BRINKSMA
29 January 2024
Celeste Beuker
29 January 2024
Bus
21 January 2024

Prima pizza en met app makkelijk te bestellen.

Tonny van der Kooi
15 January 2024

Eten was andehalf uur later dan de gemelde bezorgtijd. Ter compensatie drinken gekregen. Het beleg van de pizza zat aan één kant van de doos. Ben dit niet van jullie gewend.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L.w.Greiner
15 January 2024

Heerlijke pizza’s en ondanks dat het buiten koud was nog echt warm! Dank.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Antje
12 January 2024

Was Heerlijk

noorderbasis
12 January 2024

Heerlijke pizza's en... precies op tijd!

Peter Boomsma
8 January 2024

Broodjes waren aangebrand kwaliteit gaat laatste tijd wat achteruit dus was voorlopig mijn laatste bestelling bij dit bedrijf.

Bianca
7 January 2024

Het eten was lekker maar helaas niet meer warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Boonstra
4 January 2024
Rozkam
1 January 2024

De pizza's waren erg lekker, en volgens planning bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wierenga
30 December 2023

De pizza’s waren lekker en goed warm, maar ze werden ruim drie kwartier later bezorgd dan in de bevestigingsmail stond. Een half uur na de gemelde bezorgtijd heb ik gebeld om te vragen wanneer ik de pizza’s kon verwachten, dat werd netjes nagevraagd. Enige vorm van excuses voor de late bezorging had ik wel netjes gevonden.

Koen Helder
24 December 2023

Super snel bezorgd En het eten was nog heet zelfs Dat het blazen was bij iedere hap Echt complimenten.

Bert
21 December 2023

Het was al een tijdje geleden dat wij lasagne bij het Derde Perron hebben besteld. Maar gisteren twee heerlijke lasagne gegeten. Prima smaak en temperatuur 👍

Rick
16 December 2023

Heerlijke eten en top service

420
11 December 2023

Kneitergoeie vreetkick diner

Inge
10 December 2023
Frans
10 December 2023

Goede en smakelijk gerechten. Derde Perron? Dat begrijp ik niet het zou " Eerste Klasse, Perron Numero Uno", moeten heten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lotte
8 December 2023

We hebben heerlijk gegeten! De kwaliteit was prima. Ook een goede hoeveelheid. De spareribs was eerder te veel dan te weinig 😉, maar dat is natuurlijk geen probleem.

K.A Boonstra
3 December 2023

spaghetti vond onze kleinzoon eigenlijk niet lekker het was een beetje vlouw kan iets beter als het kan verder was alles goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan vondeling
3 December 2023

Wederom een zeer goed belegde pizza gegeten. Een aanrader het derde perron

Natascha
2 December 2023

Goede service, heerlijk eten en bezorgd op de afgesproken tijd!!

Ria Bijleveld
1 December 2023

Pizza en de calzone waren erg lekker. De calzone was goed gevuld. Hadden wel wat warmer gekund

M vd Veen
30 November 2023

Ik had pizza's besteld met aflevertijd 18.30 uur. Ze werden een uur éérder geleverd: 17;30 uur. Een van ons was nog niet thuis en moest genegen nemen met een lauwe pizza. Dus beter klok kijken de volgende keer!

Loes Greiner
24 November 2023

Wederom héérlijke pizza’s. Prima bezorging en keurig op tijd. Heerlijk gegeten!

Yvonne
24 November 2023
Marnik
19 November 2023

Goede snelle bezorging en een zeer lekkere pizza!

Risjart
18 November 2023

Spareribs zijn heerlijk en hoeveelheid is voldoende voor 2 dagen Patat was prima Lasagne viel tegen. Teveel deeg en was 1 massieve substantie. Smaakte niet naar lasagne. Hoeveelheid ruim genoeg.

Hummel
17 November 2023
Anna
17 November 2023

Smaak was prima, de rand alleen aan de donkere en harde kant.

Peter Boomsma
16 November 2023

Bezorging ruim op tijd en eten was prima. Denk dat de vorige keer een incident was.

Gh
11 November 2023

Top deze keer 👍

Peter Boomsma
9 November 2023

Bezorging was wat later maar altijd prima. Eten was wat koud en broodje was hard. Kipnuggets leken wel of ze weer opgewarmd waren zo hard. Dit keer was het niet super

Coach
8 November 2023

Heb heerlijk gegeten. Was erg smaakvol

Teleur
6 November 2023

Een tweede kans gegeven, maar weer een teleurstelling. Deze keer lasagne besteld. Dikke kleffe bladen met zeer weinig vulling. Nieuwe eigenaar????

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dontje
5 November 2023

Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul
4 November 2023

Lekkerste pizza in tijden!!

N.v.t.
2 November 2023

Product was heerlijk en werd eerder bezorgd dan was aangegeven.