Bewertungen von Derde Perron Zuidhorn

Neue Beurteilungen

4.0
C
27 MĂ€rz 2023
M. van Asdonck
24 MĂ€rz 2023
Harriet
23 MĂ€rz 2023
M. van Asdonck
16 MĂ€rz 2023
Marit
13 MĂ€rz 2023

Was erg lekker, moesten alleen wel lang wachten tot de bestelling klaar was

Janneke
5 MĂ€rz 2023

Iets te laat maar leuk opgelost!!! En lekker gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

HenK
5 MĂ€rz 2023

Heerlijke Kapsalon! Super snelle bezorging, top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerrit
4 MĂ€rz 2023

Snelle levering

Jan Van dijken
4 MĂ€rz 2023

Snel bezorgd. Lekker gegeten

Roosje
3 MĂ€rz 2023

Was weer lekker!

Cecile
27 Februar 2023

Pizza's zijn lekker maar wij haden een Pizza dinamite besteld, met tonijn en ham, ons Pizza was zonder tonijn en zonder ham!!! Jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.


.
26 Februar 2023

Heerlijke pizza’s, snelle en vriendelijke bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janita
24 Februar 2023

Broodjes en ook de pizza’s voor een groot deel verbrand.

M
24 Februar 2023

Pizza’s waren heerlijk. Helaas was 1 pizza niet de pizza die we besteld hadden, dus dat was een beetje jammer. Maar verder prima!

Michel Hogewerf
23 Februar 2023

Pizza was goed. Bezorging duurde meer dan een uur.

Bert
22 Februar 2023

Heerlijk Kapsalon Shoarma besteld en op de juiste tijd kunnen ophalen. Heerlijk van smaak en zeker niet te zuinig.

Lutske Veenstra
20 Februar 2023

Tagliatelle Salmone was in tegenstelling tot anders maar de helft van de hoeveelheid Tagliatelle Carbonara bevatte veel te veel vlees

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

-
19 Februar 2023

Weinig saus, lang wachten en ‘salade’ was enkel sla.

Gerard
16 Februar 2023
Mats Reitsma
6 Februar 2023

Het was heel lekker maar het was maar voor de helft vol.

Dick
4 Februar 2023

Prima eten, pasta's, pizza's, lasagne. Aanrader. Bezorging was dit keer supersnel.

Martine
22 Januar 2023

Zoals altijd waren de pizza’s weer heerlijk. Helaas wel minder warm dan alle vorige keren dat we hier besteld hebben, dus thuis nog even in de oven gedaan. Ook de bezorging duurde veel langer dan wij gewend zijn: om 17.40 besteld, verwachte bezorgtijd 18.40, werkelijke bezorgtijd 19.20. Het was een zondagavond, denk dat het druk was. Maar zoals gezegd: de pizza’s waren heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gert Siekmans
22 Januar 2023

Pizza’s zijn altijd goed, de dames bij de kassa zouden alleen wat meer met hun werk bezig mogen zijn, en niet de website bestelling 25 minuten ongemoeid laten. Verbazing alom, en geen excuus, sorry vergeten mijn fout is dan toch voldoende? Doortastend opgelost door de eigenaar. Tot volgende week!.

Sil
19 Januar 2023

Lekker eten en snel bezorg. Vriendelijk personeel!

Gerben
17 Januar 2023

De pizza’s zijn niet vet! Dat is een pluspunt. Daar staat tegenover dat de 4 bestelde pizza’s wat eentonig van smaak waren. De extra toegevoegde Gorgonzola hebben we niet geproefd en is mogelijk zelfs vergeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

geert
12 Januar 2023
Pieter
7 Januar 2023

Graag website aanpassen. Bij kapsalon staat dat er knoflooksaus bij zit maar dat doen jullie niet meer

Peter
6 Januar 2023

Bezorging was prima eten was helaas bijna koud

Johan
2 Januar 2023

Bezorgen was mooi op tijd. Pizza was erg zout en de parmaham was niet rauw maar ook mee gebakken. Verder was het deeg vrij dik

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Christel
2 Januar 2023

Sla verlept en vlees lauw en van teleurstellende kwaliteit. Was voor ons de laatste keer bij derde perron...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arie M.
1 Januar 2022

Zoals we gewend zijn! Eten en bezorging prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van Vliet
29 Dezember 2022

Veel sneller bezorgd dan in de mail aangegeven, heel fijn! Pizza's waren heerlijk.

Robert
24 Dezember 2022
Gerard
21 Dezember 2022
Buursema
19 Dezember 2022

Alles was super, behalve de kruidenboter die was helaas niet goed en stond heel erg. Dat was beetje jammer maar voor de rest was alles super!!

LĂ©on
18 Dezember 2022

Super snel en goed geleverd. Lekker en goede kwaliteit.

Margriet Bruining
17 Dezember 2022

Mijn pizza was lekker maar jammer genoeg niet warm en dat was heel jammer.

Remco Boes
17 Dezember 2022

Het eten was helemaal goed alleen het eten is koud gebracht

De Jong
16 Dezember 2022

Pizzas zijn goed, heerlijk zelfs. Maar koud/lauw 1,5 uur na bestelling is echt een domper. Heel jammer.

M Jansma
4 Dezember 2022

helaas de kruidenboter vergeten. Op zondag 27-11 ontbrak de knoflooksaus ook al..

A
3 Dezember 2022

Heerlijk broodje kipdöner. Dat was het wachten wel waard! Het werd wat later bezorgd, maar daar werd even over gebeld.

Robert
2 Dezember 2022
HJ
1 Dezember 2022

Ondanks dat het een beetje later was als verwacht...... Was de smaak en de versheid van de ingrediënten echt top !!

Dirk
26 November 2022

Pizza is goed en lekker maar...De wachttijd is extreem, reken op 1,5 a 2 uur! Dit is al diverse keren gebeurd, dus ergens midden op de middag bestellen en de fooi die vooraf gevraagd wordt vasthouden voor tijdige bezorging!

Wouter
21 November 2022

Niet warm, Duurde 2 uur

Dick
21 November 2022

Prima pizza's, pasta's en lasagne. Bezorgers zijn vriendelijk maar niet altijd op tijd. Hierbij moet wel gezegd worden dat ik in het buitengebied woon.

Philip
20 November 2022
Jan Andries
19 November 2022

Lekkere pizza en stipt op tijd bezorgd.

Albert
19 November 2022

Het was weer heerlijk!!

Judith
10 November 2022

Over het algemeen ben ik heel tevreden over de pizza’s maar dit keer helaas minder. De pizza’s waren slecht belegd, veel deeg en niet geheel haar. Jammer, hopelijk volgende keer weer beter.

Lindsey
5 November 2022
Chris
4 November 2022

Het was erg lekker. Maar de pizza was lauw/koud. Dat was jammer

Bisschop
3 November 2022

Gisteren spareribs en een pizza besteld en het was echt fantastisch. Wij zijn best kieskeurig maar ons zien ze vaker hier. Ook keurig op de afgesproken tijd werd het afgeleverd. Vijf sterren voor jullieđŸ‘đŸŒ

De vries
30 Oktober 2022
Robert
29 Oktober 2022

Pizza’s waren weer perfect: goed gevuld en op tijd bezorgd, gaan we nog een keer weer doen!

Madelief
29 Oktober 2022

Super lekker zoals altijd!

Aram Kooistra
29 Oktober 2022
Roy betz
28 Oktober 2022

Eten was heerlijke 👍👍👍

Elise
26 Oktober 2022

De lekkerste pizza!! Bestellen ging makkelijk, bezorging op tijd en een heerlijke pizza. Goed belegd en mooie korst.

Geert
22 Oktober 2022
Lwan
22 Oktober 2022
Robert
16 Oktober 2022

Super snel geleverd!

Famke Bos
16 Oktober 2022
Henk
13 Oktober 2022

Pizza was koud en de pasta had de verkeerde saus

De meijer
11 Oktober 2022

Er zat teveel kaas op de pizza en weinig smaak aan de korst. We hadden bij de bestelling, om 17.00 aangegeven zo snel mogelijk, geschatte bezorgtijd werd 18.15, dat vinden we prima. Toen kwamen de pizza’s om 17.30 uur al.

Iwan
10 Oktober 2022
Thijn
8 Oktober 2022

Bestelling tijd klopte niet. Pizza word steeds minder lekker en de ingrediënten waren niet goed verspreid over de pizza.

van Rooij
2 Oktober 2022

Dit keer een pizza EN een pasta besteld. De pizza is, als vanouds, prima en smaakvol. De pasta viel verrassend goed in de smaak bij mijn zoon! We zijn nog nooit teleurgesteld door het 3e Perron.

Ietzen Veenstra
1 Oktober 2022

De. bodem van de pizza was precies goed. Goed gevuld. Minpuntje 1 klein stukje artisjok.

drenth
26 September 2022
Annemiek Bos
19 September 2022

Het eten was nog lekker warm en het smaakte lekker en de bezorging was prima en de bezorger was vrindelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mulder
18 September 2022

Was weer prima, op tijd geleverd. Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Greetje
18 September 2022

Heerlijke pizza's

Margriet
16 September 2022

Snelle bezorging. De pizza's waren heerlijk

Ellen
15 September 2022

extra bijbestelde gorgonzola was niet aanwezig, erg jammer....

Michel van den Berg
15 September 2022

Zoals altijd weer een prima kwaliteit, ga zo door

Tineke Slagter
15 September 2022

ik kreeg niet de bestelde pasta met vis maar pasta met vlees sla was erg nat

De Jong
12 September 2022
Karst Strating
12 September 2022

Alles uitstekend geregeld. Het was erg lekker. Het kan voor ons niet beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marijn
10 September 2022

De pizza Marco Polo en een spaghetti bolognese besteld. De rucola op de pizza proefde ongewassen en zat vol met zand. De pasta was oke maar niet top, een vlakke smaak

Ruud Broekema
9 September 2022

Te zout Kwartier te laat bezorgd

Lutske Veenstra
5 September 2022

Heerlijk eten, snelle bezorging Sneller dan aangeven in mailtje

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rogier
5 September 2022

Pizza was goed alleen ik had een specifieke bezorgtijd door gegeven en de pizza was drie kwartier eerder

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carmen
3 September 2022

Het eten was dit keer helaas echt heel matig. Eigenlijk waren beide pizza's nog te rauw. Qua beleg, er lag super veel kaas op 1 hoop wat het erg machtig maakt maar daarnaast waren daardoor de uien eronder ook nog rauw. Eet niet lekker weg. Heel jammer.

Chaled
3 September 2022
Ieda folkeringa
1 September 2022

Alleen maar complimenten, het gerecht was heerlijk en er was ruim voldoende, we hebben gesmuld bij onze jarige dochter in Zuidhorn!

Hulshoff
28 August 2022

De pasta was erg waterig, het leek wel soep.

Kuip
27 August 2022

De smaak was heerlijk, maar de pizza was erg lauw en het laatste stuk was toen gewoon koud

Johan
25 August 2022

De shoarma zou niet echt kruidig zijn, dit was echter zeker wel het geval. Daarnaast patat besteld voor de kinderen, extreem veel kruiden op de patat zoveel dat ze het niet lusten (ze zijn wel wat gewend) kon direct de prullenbak in. Wellicht even vooraf vragen of patat kruiden gewenst zijn? niet iedereen zit daar op te wachten. Bezorg tijd werd geraamd op zeker 1,5 uur, daarom zelf maar afgehaald. Vroeger was het beter

Michel Hogewerf
21 August 2022

Eten was lekker. Helaas was er niet gekeken naar de opmerkingen zonder ui & andere saus

jacob ten have
21 August 2022

niks mis mee was mooi op tijd

Rene
16 August 2022

lekker eten, snel bezorgd

W.Sprenger
13 August 2022

Prima pizzaÂŽs en heerlijk van smaak. Bezorging was exact op tijd.

Martine
10 August 2022

Wederom perfecte bezorging op het afgesproken tijdstip. En de pizza’s waren ook weer heerlijk! Al vaker hier besteld en nog nooit teleurgesteld!

Jane Scheeringa
6 August 2022
janet kamies
30 Juli 2022

teveel patatkruiden over patat.

Annemiek Bos
29 Juli 2022

De bezorger war mooi op tijd en het bestelde eten was heerlijk

Wilko Eskes
25 Juli 2022

Deze pizza's waren niet lekker. Deeg niet helemaal gaar en dikke bodem. Te veel kaas en droge ham. Geen groente.

Karst Goozen
23 Juli 2022

Heerlijk en snel...

johanna croeze
22 Juli 2022

nu voor de derde keer geen salade bij de vleesschotel

Koster
12 Juli 2022

De kip saté was erg teleurstellend. Paar stukjes kip dreven in een saté saus die het geld niet waard was. De salade was oke, maar dreef in de dressing. Hoe gek we op jullie pizza's zijn, hoe slecht dit was. Dit nooit weer.

A. J. Minnaard
11 Juli 2022

uitstekende kwaliteit pizza en meer dan uitstekende bezorging

James
10 Juli 2022

Was heerlijk. Ik heb ervan genoten. Voor herhaling vatbaar.

Esther Kaandorp
7 Juli 2022

Smaak van de pizza was goed. Bodem en korst wel slap, niet krokant. Er werd keurig gebeld of het bezwaarlijk was dat het 10 min later bezorgt zou worden Het werden echter geen 10 min maar een half uur. Jammer!

Bas
3 Juli 2022

Vriendelijk personeel. Lekkere grote pizza’s en klaar op afgesproken tijd.

Robert
3 Juli 2022
Haitsma M.
2 Juli 2022

Heerlijk, tijd goed ingeschat

Marjan wijnalda
1 Juli 2022

Het was lekker maar de patat was niet lekker het was hard en heg was of get van twee dagen oud was en dat jullie het er gewoon bij hadden gedaan dit wad het grmarjan

Charlotte
30 Juni 2022

Prima pizza’s

Pieter de Boer đŸ«¶đŸ»
26 Juni 2022

Wat mij opvalt is dat er elke keer wel iets niet”helemaal lekker” gaat. Van bezorging 45- 60 minuten later dan afgesproken(deze keer was het een acceptabele 15 minuten later) gorgonzola of xtra gorgonzola vaak moeilijk te vinden. Deze keer miste de tonijn op de pizza met tonijnđŸ€”. Pizza verder wel smakelijk, maar niet compleet.

Roy
26 Juni 2022
Heide
22 Juni 2022
Gout
21 Juni 2022

Makkelijk om bestellingen te plaatsen. Snel klaar. Makkelijk op te halen, voldoende parkeer gelegenheid. Vriendelijk personeel. Super lekkere pizza.

Jasper stalman
16 Juni 2022

Het eten was kwa kwaliteit prima, Echter was deze keer erg weinig qua hoeveelheid aanwezig!!

Tom
16 Juni 2022

Uitstekend!

Bert Niemeijer
15 Juni 2022

Mixed grill, heel veel vlees en een zak patat, prima kwaliteit en heerlijk gesmaakt. Een dikke aanrader.

Viola
15 Juni 2022

Een pizza en brood met kruidenboter besteld. De kruidenboter lag direct bovenop de pizza, dus volledig gesmolten. Het plastieken bakje waar de kruidenboter in zat begon ook al zijn integriteit te verliezen. Gesmolten boter is nog niet zo erg (goed bruikbaar als dip), maar gesmolten plastic is echt ongezond. Verder zoals altijd top kwaliteit!

W Faber
8 Juni 2022

Ze waren niet zo warm meer

Albert Bos
6 Juni 2022

Goed en lekker eten

Harry Honderd
6 Juni 2022
Hommes
4 Juni 2022

Snelle bezorging maar helaas was het eten koud.

Smedes
3 Juni 2022

Goede Kwaliteit en smaak bezorging op tijd zoals bevestigd

Mirjam Wijma
29 Mai 2022

De smaak was goed het kwam alleen drie kwartier later en het was lauw

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca boonstra
29 Mai 2022

Patat was koud

Ellen
29 Mai 2022

Gesmuld van onze pizza en pasta!

Die Ene
28 Mai 2022

je moet ook 3,5 sterren kunnen geven, maar de pizza was lekker.

S.
26 Mai 2022
Oos
24 Mai 2022

Afhalen, moesten erg lang wachten op de pasta, pizza was koud

HenK
20 Mai 2022

Bezorger ontdekte bij openen doos dat de helft van onze bestelling er niet in zat. Binnen 5 minuten opgelost, top. De shoarma was niet lekker. De pizza’s okĂ© maar iets te stevig en weinig champignons. Wel veel salami! Onze ervaring: van alles is kip Döner meest aan te raden.

D
16 Mai 2022
Bosman
14 Mai 2022

Het eten kwam een half uur later dan de aan gegeven tijd, verder was het eten wel lekker

Martine Teeninga
29 April 2022

Heerlijk gegeten!

C
28 April 2022

Lekker en snel ondanks de drukte van koningsdag

Rianne
27 April 2022
Holwerda
25 April 2022
Annelies
24 April 2022

Pizza was niet warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Boris Brontsema
22 April 2022

Pizza had veel te veel kaas, daarnaast nog niks gekregen een uur na de afgesproken tijd, waren ze de bestelling vergeten. Gaat al voor de zoveelste keer fout.

Scooter
19 April 2022
Noordhorn
18 April 2022

Patat was nog rauw en de doner aangebrand 
 er was gewoon weinig aandacht aan besteed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harry
17 April 2022

Snel en warmt top van jullie pizza was lekker

Esther
15 April 2022

Lekker eten en lekker snel bezorgd!

Anomiem
15 April 2022

Meer dan een uur gewacht op een doordeweekse dag en het eten was compleet koud en absoluut niet lekker!! Waardeloos
 wij bestellen hier niet meer

Fleur
7 April 2022

Goed eten! Erg aan te raden!

Robert
4 April 2022

Top, positief verrast met lekkere pizza’s. Ze waren goed warm wat de vorige keer minder was. En op tijd geleverd binnen het uur. Complimenten en een aanrader voor de pizza liefhebber.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gh
2 April 2022

Kleine hoeveelheid in zilverfolie grote stukken lasagne zijn beter gewent van jullie

Ellis
1 April 2022

Pizza was prima, pasta miste smaak.

Pizza liefhebber
19 MĂ€rz 2022

De Calzone alla gorgonzola en Carbonara speciale waren goed belegd, beter dan voorheen. Top! Helaas was de carbonara koud terwijl ik maar 5min later was bij het Derde perron. Positief was wel weer dat ik de pizza’s binnen 25 min kon ophalen.

Diana
17 MĂ€rz 2022

Viel tegen. Dezelfde pizza besteld als eerder, maar was behoorlijk minder lekker

BaKo
14 MĂ€rz 2022

Nieuwe eigenaar op deze zaak. Vorige top. 4 wkn geleden 1e x 2 pizza besteld en bezorgd. Anders dan gewend.. 2 wkn geleden opgehaald en zag ik verandering. Blije vriendelijke koppen. Hun mijn opmerkingen over 1e bestelling mondeling medegedeeld. Kocht nu 2 pizza's die goed krokant en warm waren. Gisteren 2 pizza's laten bezorgen. Werden gebeld of het eerder mocht. Oké. Op tijd gebracht maar niet echt warm, eentje lauw. Gebeld. Jammer.....dat vonden wij ook. Dus let erop dat als ze uit de oven komen niet te lang op bezorging liggen te wachten. Hoop op voortzetting "oude" kwaliteit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart
12 MĂ€rz 2022

Top gerechten. Alleen jammer dat je niet Ă©Ă©n kapsalon kan laten bezorgen + de salade en olijven krijg ik niet de strot door.

baukje munting
12 MĂ€rz 2022

als ik een calzone bestel en wil deze niet dubbelgeslagen breng dan niet een dubbel geslagen en zeg niet dat een calzone zo hoort . Voorheen kon het ook altijd zo en uiteindelijk een uur later aan tafel. Heel vervelend. Ik heb trouwens niet de indruk dat jullie iets doen met reviews.

Luc Wieldraaijer
11 MĂ€rz 2022

Heerlijke pizza’s, rijkelijk belegd. Artisjokken met harde stukken erin is iets ter verbetering. Wachttijd van meer dan 40 minuten na afspraak ( zelf afhalen ) moet echt beter. Wel gecompenseerd, maar niet wenselijk

Bert Wolf
9 MĂ€rz 2022
Gert
7 MĂ€rz 2022

Was heerlijk pizza's

Jan smit
7 MĂ€rz 2022

Heerlijke eten ..snel bezorgen goed service 👍👍👍

Annemiek Bos
6 MĂ€rz 2022

Het eten was lekker en nog warm en de bezoeging was prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Koos Brander
5 MĂ€rz 2022
Henk
5 MĂ€rz 2022

Dynamite besteld, zowel Pizza bodem als ingrediënten lijken gewijzigd, sindsdien minder lekker dan voorheen.

J.J.Cruiming
28 Februar 2022

de pizza's waren niet heet maar lauw de deegbodem was slap en klef erg jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

johanna croeze
28 Februar 2022

zag er goed uit en lekker van smaak

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dennis
27 Februar 2022

Pizza’s waren niet super warm, wel smakelijk. Bezorgtijd werd aangepast naar 1945 in plaats van 1915 en ineens in 1925 toch de bezorger.

Van der heide
27 Februar 2022

Altijd goed

B.A. munting
26 Februar 2022

Ik zou nr. 12 bestellen (niet dubbelgeslagen) waarschijnlijk heb ik 13 op de computer ingevuld, jammer dat ik niet gebeld ben dat ik geen calzone besteld heb maar een carbonara, Dit kom je pas te weten als je thuis ben dat het de verkeerde is.

Rinke
24 Februar 2022

Het was best lekker maar je merkt dat ze het druk hadden. Iets teveel kaas en iets te kort in de oven. Dus beetje zachte korst en iets te afgeplamuurd met kaas. Ze waren qua bezorging iets verlaat maar ik werd keurig gebeld. Dat was zeer netjes!

Scooter
21 Februar 2022
Martin
20 Februar 2022

De pizza zou om ongeveer 18.05 worden bezorgd. Deze kwam alleen 40 minuten later. De pizza zelf was niet lekker. De kwaliteit verschilt erg vaak de laatste tijd. Nu was de pizza te kort in de oven geweest. Het deeg was nog niet gaar en te dik. De verschillende soorten kazen pizza was niet lekker en smaakte alleen maar naar gorgonzola. De andere kazen zijn er waarschijnlijk overheen gevlogen. Ik vind het spijtig om te zeggen maar wij gaan na de zoveelste teleurstelling nu toch echt bij de andere pizzeria's in Zuidhorn bestellen. Jammer ...

Vincent Ottens
20 Februar 2022

Gisteren voor de derde keer sinds de overname besteld bij het derde perron. We hadden om 17:00 uur besteld, pas tegen 18:45 werd bezorgd. Dat is is voor een gezin met kinderen veel te laat. Tevens is dit al de derde keer op een rij dat het zo laat wordt bezorgd. Vorige keer was het zelfs meer dan 2 uur wachten. Dit is voorlopig de laatste keer dat we hier bestellen. Ik hoop dat ze de planning op orde krijgen, want het eten is meestal wel oké

Bron
20 Februar 2022

Zeer karig belegde pizza. We hadden per pizza 4a5 verschillende gerechten extra toegevoegd, bij elke pizza, (gemiddeld 8 tot 10euro per pizza extra betaald) maar ik vraag me af , als we die extra’s er niet overheen betaald hadden, twat voor pizza er dan overgebleven was. Ik verwacht van 2 pizza’s voor 42euro, wel meer beleg en zeker als je er zoveel extra voor betaald hebt. En dan heb ik het nog niet gehad over de taaie doorgebakken, smakeloze ossenhaas (extra besteld terwijl het ook op de standaard ingrediĂ«ntenlijst van de pizza stond
.zooo weinig voor 2.50 extra maar in dit geval niet erg vanwege de smaak en taaie structuur. Kortom een tegenvaller aan tafel, jammer gemiste kans. De bezorger was vriendelijk en op tijd!

Hoi
19 Februar 2022

Sinds kort heeft de pizza een andere smaak. Zijn de pizza’s ontzettend vet en dus minder lekker! Erg jammer

Madison Blei
18 Februar 2022

Bezorging was super snel, pizza's waren niet zo warm helaas.

Francois
18 Februar 2022
Mn
14 Februar 2022

Heerlijke pizza, goede bodem. Warm en snel bezorgd.

Tonny Croezen
13 Februar 2022

Als vanouds... Snel geleverd en warm gelukkig..!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laura
13 Februar 2022
Robert
13 Februar 2022

Bestellen en betalen via de site gaat zonder problemen, bezorging een kwartier sneller dan aangegeven en het eten was heel lekker! Heel erg fijn dat er zo’n uitstekende pizzaria in Zuidhorn is👍

MG
12 Februar 2022

Helaas, pizza was lauw. Smaak was prima.

Ate
12 Februar 2022

Helaas was de pizza al koud toen hij bezorgd werd!

Martijn
11 Februar 2022

Makkelijk online bestellen, precies op tijd klaar en heerlijk gegeten! Top service en heerlijk eten.

Antje
11 Februar 2022

Was heerlijk

R&S
9 Februar 2022

Snel geleverd, warm, lekker en genoeg! Complimenten

Fenna
9 Februar 2022

Rond 16.50u online besteld. Daarna meteen een mail met de verwachte bezorgtijd, 17.55u. Online kun je aangeven hoe laat je de bestelling ongeveer wil, of aanvinken "zo snel mogelijk " Deze optie aangevinkt. Om 17.55u geen bezorging, prima, wachten we nog even. Uiteindelijk om 18.45u de bezorging! Pizzas dienden wel weer even opgewarmd te worden. Van het plaatsen tot de bezorging was bijna 2 uur later....als dat de term " zo snel mogelijk " betekent, dan weet ik niet of ik weer bestel

Iwan
6 Februar 2022

Bezorgtijd was 1800, om 1900 gebeld waar het bleef, had gevraagd om een melding als het 30 minuten over tijd was
.moest het nog komen, gedoe met de website?! Komt er zsm aan met Fanta van het huis voor het ongemak, om ca 2000 was het eten er, zonder Fanta. Dat komt niet overeen met van mijn eerdere ervaringen met het Derde Perron, erg jammer. Moest maar klagen in de review, jammer dat het zo moet. Vreemd dat het aan de site ligt terwijl mijn complete order al in de ochtend was verwerkt en bevestigd en na mijn belletje waar het bleef ook gewoon werd voorgelezen. Het spijt me om dit op te schrijven, het eten is prima, maar vandaag was qua service niet best/belabberd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Viola
5 Februar 2022

Bezorging duurde anderhalf uur. Best lang, maar een goed teken.

B
5 Februar 2022

Ik heb een kapsalon besteld en die was helaas niet zoals ik gewend ben. Er zat groffe sla op, rucola bladeren ipv netjes gesneden sla. Het was net of er hele spinazie bladeren op lagen. Dat vond ik niks. Qua vlees leek er ook minder in te zitten dan anders. Het smaakte wel maar was niet van de kwaliteit die ik van het derde perron gewend ben.

W.Sprenger
4 Februar 2022

Prima pizza's en bezorging op afgesproken tijd.

Boomsma
4 Februar 2022

Bar en bar slechte ervaring, de aller laatste keer voor ons. Shoarmaschotel en kapsalon doner besteld, shoarmaschotel was lauw en de patat was slap. Het broodje kon je iemand mee ‘doodgooien’. Ook dreef de shoarma in veel vet en vocht. De kapsalon doner was helaas koud, ook was de patat onwijs slap. Het is wel eens beter geweest, maar dit.. geen goed woord voor over.

Snijder
4 Februar 2022

We bestellen vaker, kwaliteit goed. Wel altijd een wachttijd van minimaal 60-90 minuten. Pizza’s waren deze keer minder warm dan andere keren, helaas.

R.R.K Balesar
4 Februar 2022

Vriendelijk nieuwe eigenaar. Lekkere pizza, precies zoals gevraagd, extra pittig.

Koos Brander
30 Januar 2022

graag wat meer kruidenboter bij het brood.

Erwin van Dellen
29 Januar 2022

Pizza’ s waren niet echt warm en de Calzone was op de bovenkant zwart verbrand.

Wobbe
29 Januar 2022
Jan langelo
23 Januar 2022

Was weer uitstekend goed verzorgd en lekker 👍👍👍đŸ’Ș

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

K Top
22 Januar 2022

Graag zou ik bij een afwijkende tijd van plusminus 50 min later een melding via app of mail ontvangen . Telefoon mag ook ... Wel zo handig .. dit was wel erg laat. Pizza verder prima ... Maar bezorgen duurde dit keer wel erg lang ondanks de vroege bestelling van twee uur vooraf

Dorien
22 Januar 2022

Kipshoarma en shoarma besteld, maar heerlijk hoor, met lekker broodje, lekkere saus, prima beetje salade erbij. Frietjes met lekkere kruidenmix. Prima !

johanna croeze
22 Januar 2022

voor de 2 keer geen salade bij de 2 schotels

Bianca Hoekstra
16 Januar 2022

Het eten is heerlijk! Ook nog warm bij bezorging. Bezorging prima op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hanneke
13 Januar 2022

Super snel geleverd. Pizza 🍕 rijkelijk belegd, luchtige bodem en warm bezorgd. Top

Arnold Roossien
9 Januar 2022
Anoniem
9 Januar 2022
S
9 Januar 2022
Maaike
8 Januar 2022

Goede pizza's, komen heet op locatie aan, aardig op tijd, druipt niet van het vet, goed belegd, prijs kwaliteit prima.

Janny
2 Januar 2021

De smaak van de pizza's was prima. Maar ze waren bijna koud toen ze afgeleverd werden. Bovendien zat er bijna anderhalf uur tussen moment van bestellen en bezorgen. Dat vonden we wel erg lang. Natuurlijk begrijpen we dat het druk kan zijn, maar het is jammer dat het ten koste van de kwaliteit gaat. We zullen niet zo snel weer een pizza bestellen op basis van bezorgen.

Henk
2 Januar 2021

Het kwam driekwartier te laat zonder dat men ons daarvan op de hoogte bracht.

Dorien
1 Januar 2021

Makkelijk bestellen, lekker eten en snelle bezorging!

Bert Plaat
31 Dezember 2021

Heerlijke pizza maken ze bij het Derde Perron in Zuidhorn. Levering is op tijd en plezierig. Aanbevolen!

Ate
27 Dezember 2021

De t bestelde pizza’s waren heerlijk. Helaas waren de pizza’s niet in 8 punten verdeeld zoals ik had gevraagdđŸ€­

Harry
26 Dezember 2021

Lekker en optijd klaar!

Bina Koster
24 Dezember 2021

Olijven ontbraken helaas, jammer

Kai
24 Dezember 2021

Waren twee lekkere pizza's. Werd bezorgd met beetje vertraging, maar niet bezwaarlijk hoor. Vind altijd wel reëel om wat marge aan te houden. We hadden wat extra topping besteld. Werd royaal belegd. Top!! Smaken verschillen, ik vond de korst van de pizza's deze keer net even te hard. Maar al met al een aanrader en we gaan binnenkort voor onze derde order! Fijne dagen gewenst.

Rietsema
20 Dezember 2021

Ruim 40 minuten na het gekozen tijdstip (wat de eerst mogelijke was en al 1+ uur wachten, dus in totaal bijna 2u na bestellen) kwam ons eten. Aardige bezorger! Eten was goed warm. Pizza’s lag hĂ©Ă©l veel kaas op, totaal niet in verhouding tot de hoeveelheid van andere ingrediĂ«nten. Smaak okĂ©. Dönerschotel ontbrak de salade en de patat was slap. Patat was wel lekker gekruid, niet te zout.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ko
18 Dezember 2021
Greuter
15 Dezember 2021

Helaas, altijd zo tevreden. De pizza was nu een half uur te laat. Alle beleg was naar 1 kant gegleden en hij was lauw. Nee, was geen succes dit keer
.

jan vondeling
15 Dezember 2021

de pizzabodem was om uit te wringen zo week en er zat een een aparte bijsmaak op de vispizza. heb al veel vaker een vispizza gehad van het derde perron hier kon je je vingers bij opeten zo lekker. deze heb ik voor de helft weggegooid

Tonny Croezen
12 Dezember 2021

Prima gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

baukje munting
11 Dezember 2021

de Calzone had erg droge randen, die waren eigenlijk niet te eten. De rest was voortreffelijk!!

P
11 Dezember 2021

Anderhalf uur gewacht maar dat was normaal Met de drukte. Pizza’s waren goed helaas ontbrak de salade die besteld was. Vriendelijke bezorger. We bestellen binnenkort weer. Goed weekend

Y Engwerda
11 Dezember 2021
Arie
6 Dezember 2021

Het eten was weer uitstekend en de bezorging keurig op tijd.

-
6 Dezember 2021

Duurde halfuur langer voordat het er was

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kar
5 Dezember 2021
Arjan
4 Dezember 2021

Droge korst en bodem, verder prima van smaak en snel bezorgd.

Ronald Timmerman
29 November 2021
Daniëlle
28 November 2021

Nooit geen negatieve ervaringen, het was weer super alleen jammer van de sla.. had er duidelijk bij staan “zonder sla”

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pieter
28 November 2021

De indicatietijd die je aan kan geven wanneer je het bezorgd wil hebben kunnen ze beter weglaten, hebben ze in ons geval nog nooit gehaald. Minimaal 40 minuten later dan aangegeven. De calzone speciaal met gorgonzola was altijd een heerlijke pizza. maar waarom hij speciaal is en waarom de Gorgonzola benoemd staat, ik kan de vinger er niet opleggen. In slechts 1 hapje heb ik gorgonzola weten te ontwaren, niet speciaal
 Heb al eerder hier over een bericht achtergelaten, ga er vanuit dat er deze keer ook niets mee gebeurd. Jammer.

Pien Kolkman
28 November 2021

Het eten was lekker!

Vd pers
28 November 2021

Lekkere pizza’s. Helaas 2 uur voordat de pizza’s gebracht zouden worden. Uiteindelijk opgehaald

Lara
25 November 2021

Het eten was koud, we hadden patat besteld en deze was verpakt in aluminiumfolie, opzich geen probleem maar de patat had er veel te lang ingezeten. Helemaal slap. Ook de pizza’s waren koud. Normaal is het eten wel heel goed dus erg jammer :(

Rickert
25 November 2021

Pizza was verbrand, bodem was zo goed als verdwenen.

Nico Kloosterhof
24 November 2021

Beste Mobarsham, er zat dit keer weinig tot geen romige saus in de pasta, 1 gerecht bijna geen ingrediënten als kappertjes, vlees, en helemaal geen zongedroogde tomaten meer, maar gewoon verse tomaatjes, het is wel beter geweest. Misschien een offday? Wel graag kwaliteit blijven leveren. Dan blijven we bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jo de Feber
23 November 2021

Grijpskerk Veel keuze. Goede service. Op tijd. En heerlijk eten.

bert wolf
22 November 2021

mooi op tijd en heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Minke Carsouw
22 November 2021

Normaal gesproken is het altijd prima! Behalve gisteravond, bestellingen kwam 3 kwartier later dan de verwachte bezorgtijd.. en geen spinazie en ei in de dubbelgeslagen pizza wat wel besteld en betaald is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

G Van Dijk
22 November 2021

Eten was heerlijk, goed warm, en optijd bezorgd, netjes gedaan toppers 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nynke
22 November 2021

Heerlijk gegeten, bezorging was op aangegeven tijdstip.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

N M
21 November 2021

Wederom geen salade bij mijn bestelling!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karen
21 November 2021

Pizza en salade met brood besteld. Eerst een bezorger ad deur met de mededeling dat 'deze pizza nog vergeten was' terwijl ik nog helemaal niks had. Salade kwam later en de pizza van mijn dochter was koud. Lekker maar koud.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan Langelo
21 November 2021
Tineke
21 November 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bernhard
21 November 2021

18:30 besteld. Verwacht was 19:30 bezorging en hij kwam om 20:30. Maar....ze waren ontzettend lekker dus goed bereid kost even tijd .

Pennings
20 November 2021

Het eten was heerlijk...maar kwam wel 1 uur te laat....

J.j.
18 November 2021

Het eten was heerlijk. Al jarenlang klant en weinig op aan te merken! Die lange knappe jongen in de keuken met zwart haar maakt een bezoek aan het derde perron altijd extra leuk

Dol
15 November 2021

Om18 uur zou het bezorgd worden het werd echter 19.30. Jammer dat er geen overleg was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

yvonne scheeringa
15 November 2021

het is erg jammer dat voor de 6e keer het bestelde eten veel en veel te laat komt. of je nou vroeg in de middag al besteld voor de avond of later maakt niks uit. je kunt op de site een tijd aan geven wanneer bezorgt nou dat kunnen jullie er beter afhalen want elke keer komt het zeker een uur of anderhalf uur later. zeeeeeeeeer slecht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van der Tuin
13 November 2021
R
13 November 2021
Henk en Jannie Horst
13 November 2021

Goed eten , en vriendelijke bezorger

Leistra
13 November 2021

Super lekker, en snel bezorgd.

Kai
12 November 2021
Iean
9 November 2021

Wederom heerlijk gegeten! Ga zo door, groet, Iwan

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van Brussel
6 November 2021

Alles ok!

Richard
6 November 2021

Super snelle levering en goed gegeten!

R.Renkema
5 November 2021

Prima pizza's en ondanks het grote aantal goed op temperatuur.

Hannie
5 November 2021

Ruim voldoende en lekker warm eten. De vorige keer niet compleet deze keer gelukkig wel. Echter kwam het eten ruim een half uur later dan besteld. Maar kregen excuses van de bezorger.

IO
5 November 2021

Bijna 2 uur moeten wachten op bezorger helaas.. Maar de pizza was lekker.

Sanne
3 November 2021

Missen de komkommer en tomaat in de kapsalon. Pizza erg lekker.

Dlohtreb
2 November 2021

Heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

Jan Oomkes
1 November 2021

Goede prijs kwaliteit verhouding en op goede temperatuur op afgesproken tijd geleverd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hijum
1 November 2021

Eten was weer verrukkelijk. Miste alleen de uiensaus die ik besteld had !! Had wel 2 knoflook extra waar ik niet om gevraagd had

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jos
31 Oktober 2021

Echt half uur later en koud. ( PS de Pizza was goed)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fam. Klomp
31 Oktober 2021

Om half 7 eten besteld en half 8 als bezorgingstijd ingevuld. Vlak na de bevestiging werd de verwachte bezorgingstijd verandert in 07:50. Prima, geen probleem, maar wel jammer dat de bezorger dan pas om 08:30 aan je deur staat. Het eten was wel weer heerlijk!

Richard M.
30 Oktober 2021

Helaas werd Ă©Ă©n van de vier pizza’s bezorgd alsof deze in een achtbaan had gezetten. Alle ingrediĂ«nten lagen ernaast. Dehalve doos en de andere pizza’s eronder waren nat. Helft van de pizza weggegooid.

Astrid
25 Oktober 2021

Heerlijk gegeten, lekker snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
24 Oktober 2021
Ilona
23 Oktober 2021

Het eten werd mooi op tijd bezorgd. Smaak was prima! De kapsalon shoarma miste de gesmolten kaas. Ook was de patat naast de shoarma geserveerde. Beetje jammer. Het leek op een gewone patat met shoarma.

M. T.
21 Oktober 2021

Helaas geen salade bij geleverd en geen spek in de saus. Wat wel kwam was zeer goed zoals gewoonlijk :)

Sijtze Bakker
18 Oktober 2021

super snel geleverd, goede kwaliteit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Geke
18 Oktober 2021

goed heet, lekker, afgesproken tijdstip,makkelijk te bestellen, te betalen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

JHP
17 Oktober 2021

Eten was heerlijk. Werd helaas een uur later bezorgd dan afgesproken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A g
16 Oktober 2021

Half uur te laat en 1 pizza was zwart deze keer ging het niet goed.

Piet Jansen
16 Oktober 2021

Bezorging sneller dan het licht, eten uitmuntend en personeel om door een ringetje te halen. Kortom, een dikke duim!

Harry
15 Oktober 2021

Bij de bestelling was men de salade vergeten, niet de eerste keer, kan gebeuren, waarop ik heb gebeld en de bezorger kreeg de schuld, en daar bleef het bij, er werd niet gedacht in een oplossing oid

Berend Hofman
14 Oktober 2021

De pizza was lekker, warm , ze kwamen op de afgesproken tijd

Roelof van der Heide
14 Oktober 2021

Het eten was prima, maar net als de voorgaande keer ontbrak de salade. Wat ik dan jammer vind en ook best wel vervelend, is dat ik dat de vorige keer ook heb aangegeven en dat je daar dan geen reactie op krijgt. Waarom wordt er eigenlijk om een beoordeling gevraagd!?

Jan Langelo
10 Oktober 2021

Was weer overheerlijke pizza Ga zo door groetjes fam langelo.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
10 Oktober 2021

Helaas gaat de kwaliteit van het eten achteruit, terwijl de prijs steeds hoger wordt. De pizza's worden karig belegd en bv de vegetarische pasta smaakt naar groentesoep. Geen romige saus te bekennen. Erg teleurstellend

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dre
10 Oktober 2021